Ревю на вертикална прахосмукачка Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260


Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260 е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна вертикална прахосмукачка, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Rowenta RH7329WO X-Pert Essential 260

Тази вертикална прахомсукачка Rowenta работи е оборудвана с електромотор, който работи до 25 минути и тежи едва 2.8 кг.

Благодарение на високата всмукателна мощност с тази прахосмукачка Rowenta почиствате бързо и лесно само с натискане на един бутон.

Открийте удобството на безкабелната прахосмукачка с контейнер. Тя ви предоставя автономна работа и многофункционалност – 3 в 1 почистваща сила за повече свободно време.

Тази прахосмукачка може да покрие всеки сантиметър от вашето жилище – от пода до тавана.

Вертикалните прахосмукачки без кабел са специално проектиране с цел да почиствате дома си по-лесно с перфектни резултати.

Всички аксесоари в комплекта са лесни за монтиране и са ви една ръка разстояние. Например с моторизираната четка за бързо почистване повдига мръсотията само с едно движени и прахта за отрицателно време за една по-чиста и приятна среда.

Торбичката за прах е обем от 0.65 литра, а изпразването му отнема време и става само чрез натискането на един бутон, който спомага да отделите чашата за прах от филтъра.

Освен това моделът е създаден така, че да издържа дълго без запушване, ката традиционните филтри. Усъвършенстваната циклонова технология осигурява високо ниво на разделяне на прах и въздух за дълготрайна ефективност при всяко почистване.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер. Той държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

В комплекта получавате поставка за стена за лесно съхранение на прахосмукачката и аксесоарите, малка четка за лесно почистване на повърхностите и аксесоар за изсмукване на прах от труднодостъпни места.

Основни предимства

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • Подходящ за всички видове подови настилки.
  • Лесно свалящия се 0.65 литров контейнер.
  •  Филтриращата технология за почистване на въздуха
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и др.
  • До 25 минути работа при пълно заредена батерия.
  • Компактни размери с тегло от едва 2.8 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния сменяем филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител. Тя ще се превърне в ежедневния ви партньор за ефективни и незабавни резултати при почистване на домът ви, дори на труднодостъпните места.