Ревю на прахосмукачка Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3784EA

Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care RO3784EA


Rowenta RO3784EA е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна прахосмукачка без торба, която е много подходяща за собственици на домашни любимци, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на прахосмукачка Rowenta RO3784EA

Тази прахосмукачка Rowenta ще ви осигури мощно и безпроблемно почистване с изключителни резултати.

Тази компактна прахосмукачка без торбичка ви дава мощно представяне на една ръка разстояние и перфектни резултати при почистване на твърди подови настилки, ниска емисия на прах и висока енергийна ефективност.

Този модел е специално разработен с решение за собствениците на домашни любимци.

От 1884 година световноизвестната марка Rowenta убеждава своите клиентите във високото качество и перфектната работа на ежедневните си продукти.

На световния пазар тази марка обикновено се признава за един от лидерите в света на електротехниката и технологиите, така че самото ѝ име е най-добрата гаранция за вашето най-голямо удовлетворение!

Това е удобна за използване прахосмукачка без торба, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

Основни функции

Уреда е компактен и лек с разположен специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Благодарение на усъвършенстваната система за филтриране Mono-Cyclonic, въртящият се въздух отделя прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера.

След това само с 4 лесни движения отстранявате и го почиствате, без да докосвате събралата се мръсотия.

Уреда идва с най-добрият клас А за емисии изхвърлен прах. В същото време може да забравите за лошият мирис след използването на уреда, който остава при ползването на повечето прахосмукачки на пазара.

Виж още ревю на: перяща прахосмукачка Bosch BWD421PET

Основни предимства

 • Без необходимост от закупуване на скъпи сменяеми торби.
 • Лесно свалящия се 1.5-литров контейнер.
 • Благодарение високоефективния филтър, който улавя алергените и предотвратява разпространението на бактериите тази прахосмукачка на Rowenta е подходяща за страдащи от алергии.  Висококачественият HEPA филтър е проектиран да улови до 99,98% микроби до 0,3 микрона!
 • Мотор EffiTech с модерна технология за енергийна ефективност за подобрено засмукване със специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
 • Моделът идва с включения няколко аксесоара: четка Easy Brush, специална Animal Care четка Mini Turbo Brush и високо ефективна засмукваща глава и четка за паркет.
 • Система Clean Express, която позволява лесно премахване и почистване на контейнера за прах.
 • Компактен дизайн за лесно съхранение и капацитет на контейнера от 1,5 литра.
 • Ергономична дръжка за бързо пренасяне;
 • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
 • Възможност за почистване на твърди подове и килими с една приставка.
 • Качествена метална телескопична тръба.
 • Дължина на кабела от 6.2 метра с радиус на действие 8.8 метра.
 • Отличаващ се дизайн в жълто-златист цвят.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за компактна прахосмукачка без торба за всяко едно семейство, особено ако имате и домашен любимец. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн и лесно използване, високоефективния HEPA филтър. Силно ви препоръчваме модела, ако търсите компактна и ефективна прахосмукачка без торба, която е лесна за използване, пренасяне и съхранение, без да правите компромиси с производителността, при това на отлична цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →