Ревю на робот прахосмукачка Rowenta RR6925WH


Благодарение на  робота прахосмукачка на Rowenta RR6925WH, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на достъпна цена.

Основни характеристики

Rowenta Smart Force Essential RR6925WH се грижи за по-добро изчистване и удовлетворяващи резултати със своята качествена технология.

Модела включва активна моторизирана четка и странични четки, което я прави чудесен съюзник при събирането на мръсотията и прахта от твърдите подове.

Тази лесна за използване прахосмукачка е оборудвана с 3 режима на почистване за максимални резултати.

Вградената навигация на Rowenta Smart Force Essential RR6925WH избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Тази автономна прахосмукачка има система за планиране със 7 програми, което прави нейното използване още по-удобно. Може да използвате уреда чрез дистанционно или ръчно управлени

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Разполага с 3 режима на почистване;
  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове;
  • Уреда позволява перфектно почистване дори на ъглите, благодарение на своята активна моторизирана четка;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • 150 минути време на работа и бързо зареждане за 6 часа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка Rowenta RR7126

Нашето мнение за продукта

Rowenta Smart Force Extreme RR6925WH ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Това може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.