Ревю на робот прахосмукачка Rowenta Smart Force Extreme RR7145WH


Благодарение на  робота прахосмукачка Rowenta Smart Force Extreme RR7145WH, ще откриете най-лесното почистване за всякакви повърхности, дори килими, при това на супер цена.

Основни характеристики

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, дори килими, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Четирите различни режима на почистване ще ви осигурят възможност да настроите робота да почисти навсякъде, където се нуждаете.

Вградената навигация на модела RR7145WH избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Разполага с 4 режима на почистване: Random, Random+, Spot, Edge+;
  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща  за всякакви настилки и килими;
  • Уреда позволява перфектно почистване дори на ъглите, благодарение на своята активна моторизирана четка;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода, включително и почистване на килими;
  • 100 минути време на работа и бързо зареждане – само за 4.5 часа.

Нашето мнение за продукта

Роботът ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. RR7145WH може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.