SAMSUNG предостави 146 инчов телевизор наречен „The Wall“

На 7 януари по време на ежегодното си събитие „Първи поглед“, Samsung дебютира със загадъчения си продукт: 146-инчов модулен телевизор, наречен „Стената“ от анг. „The Wall“.

И това чудовище ще бъде насочено към крайните потребители.

В крайна сметка през последните години видяхме 110-инчови екрани и огъващи се механични дисплеи, които никога не идват на пазара. Но Samsung  потвърди, че това е продукт, ориентиран към потребителите, и ще бъде в продажба след средата на годината.

Модулен всъщност означава наистина модулен в този случай. Потребителите могат да купят части от „Стената“, за да построят телевизор, който да е с размери според техните спецификации. Първоначалният пакет вероятно ще бъде 146-инчов телевизор и след това може да бъде модифициран от потребителя.

Новият модел изглежда доста гладък. За разлика от предишните модулни телевизори, той няма никакви шевове или видими изпъкнали резки, което води до завършеност на модула, като той изглежда като 1 телевизор. Samsung наричат тази технология „MicroLED“ и кой знае как тя ще се развие в бъдещето.

Цените и наличността все още не са обявени, но определено се надяваме, че един ден Samsung  действително ще изкара това огромно чудовище на пазара.