Ревю на телевизор Samsung 32M5502


Samsung 32M5502 е перфектния избор за вас, ако търсите компактен смарт телевзиор от доказан производител, при това на много добра цена.

Дисплей

Моделът разполага с Full HD резолюция на екрана с включена технология за по-дълбоки тъмни и по-чисти бели нюанси и предоставяща изумителна яснота и контраст на картината.

Дисплеят може да се похвали с подобрен контраст за по-отчетливи детайли, благодарение на технологията Micro Dimming Pro.

Тя осигурява по-дълбоки тъмни и по-чисти бели нюанси и предоставя изумителна яснота и контраст на картината.

Това спомага да се насладите на въздействащо изживяване при гледане на всякакво развлекателно съдържание.

Технологията Wide Colour Enhancer спомага за по-добрите цветове и изображения, използвайки силно усъвършенстван алгоритъм, за да подобри значително качеството на картината, разкривайки скрити детайли и показвайки ви цветовете така, както е било предвидено да бъдат видени.

Качество на картината

M5502 наподобява предходните модели на марката, като запазва техните елегантни линии.

Пластмасовото му покритието има хубава текстура наподобяваща метал.

Y-образната стойка е стабилна и много по-практична от крачетата в ъглите на екрана.

Samsung 32M5502

Звук

Samsung 32M5502 се справя задоволително със звука – той разполага с два говорителя с по 10 W мощност всеки.

Технологиите Dolby Digital, DTS и Multiroom Link ще ви помогнат за по-доброто изживяване,тъй като те осигурят качествен звук с много ниско изкривяване.

Ако не сте много претенциозни от към звука при гледането на филми или слушане на музика (най-вече при по-високи тонове).

Моделът ще оправдае вашите очаквания без да имате нужда от закупуване на допълнителна аудио система.

Връзки

Моделът разполага с 3 HDMI порта, 2 USB порт и няколко видео порта.

С HDMI портовете може бързо и лесно да възпроизвеждате съдържание от компютър, лаптоп или игрална конзола.

Може да използвате и USB портовете, за да възпроизвеждате изображения, музика, филми и всякакъв вид мултимедийно съдържание от външен твърд диск, телефон, таблет или друг източник.

  • Wireless
  • Връзки LAN
  • 1 x RF in
  • Слот CI+
  • 2 x USB 2.0
  • 3 x HDMI

Основни функции

Това е смарт телевизор с операционна система Tizen. Може да го свържете с интернет, за да разглеждате онлайн съдържание.

Връзката може да се осъществи чрез интегрираната безжична технология или чрез LAN порта.

Друга отлична функция е геймингът в облака, който ви позволява да влизате в игри директно от облака и да играете с друг приятел.

Можете да играете игри, като свържете мишка и клавиатура към телевизора, което също ще подобри практическата му работа при сърфиране.

Освен това можете да споделяте екрана на телевизора си чрез мобилния телефон, за да гледате телевизионен канал, или обратно, чрез телевизора да свържите за мобилните си устройства.

Телевизорът може да приема почти всеки тип сигнал, така че да не се налага да купувате външен тунер и да имате вграден POP.

И не на последно място модела 32M5502 има всички необходими връзки, включително три HDMI порта, два USB порта, CI+ интерфейс, RF In и цифров аудио изход.

Размери

Съвместимост VESA: 100 x 100

Размери (Ш x В x Д) без стойка в мм: 730.4 x 433.7 x 55.1

Размери (Ш x В x Д) със стойка в мм: 730.4 x 487.7 x 207.5

Нашето мнение за продукта

Това е един от най-добрите смарт телевизори от тази категория на пазара в момента. Качеството на картината му е добро, благодарение на дисплея с Full HD резолюция и включените допълнителни технологии. Моделът има някои много полезни функции, включително интернет свързаност, USB HID и технологии за споделяне на екрана. Звукът е силен и ясен, а дизайнът му е много красив. Нашето мнение е, че това е много добър избор за вас, ако търсите компактен смарт телевизор от доказан производител на добра цена.