Ревю на телевизор Samsung 65MU6202


Samsung 65MU6202 съчетава извит екран с 4K резолюция с висока динамичност на картината и с чиста операционна система, която е снабдена с най-популярните приложения за стрийминг.

Основни характеристики

Samsung 65MU6202 наподобява предходните модели на марката, като запазва техните елегантни линии.

Y-образната стойка е стабилна и много по-практична от крачетата в ъглите на екрана. Пластмасата има хубава текстура наподобяваща метал.

Телевизорът пристига с едно интелигентно дистанционнo от нов тип, което на пръв поглед е стряскащо, но се свиква много бързо. Превключването на каналите се осъществява, чрез гласов контрол.

Samsung-49MU6202-дистанционно

Качество на картината

С този модел вие получавате чиста и остра картина, извличайки максимално ползи от 4K панелаТелевизора е идеален за гледане на 4K Blu-ray филми. 

Картината също така е много добра и с не 4K съдържание. Съдържанието с Full HD изглеждат малко по-меко, отколкото при Ultra HD, но няма огромна разлика и детайлите остават фино изчертани.

Има и малко шумове на картината, когато се възпроизвежда съдържание със стандартна разделителна способност, но все още е трудно да се натъкнете на 4K телевизор, който да няма този проблем.

Може да се насладите на естествения цвят на картината с PurColor. Това, което телевизорът може да ви предложи са всички цветове на природата в най-точни подробности.

Картината разполага с контрастния диапазон на премиум телевизорите. Това означава реалистични изображения – може да преживеете истинско HDR изживяване с впечатляваща лекота и сенки, пълни с детайли.

Звук

Ако за вас е важно пълното кино изживяване, звуковата система тук просто няма да ви удовлетвори.

Трябва да помислите за инвестиране в саундбар или подходяща система за домашно кино.

Все пак, за по-непретенциозните, звуковата система с обща мощност от 20 W ще бъде напълно задоволителна.

Основни характеристики на Samsung 65MU6202

 • HDMI x 3
 • USB x 2
 • Компонентен вход (Y/Pb/Pr) x 1
 • Композитен вход (AV) x 1 (Обичайна употреба за Component Y)
 • Ethernet (LAN) – Да
 • Извод за цифров звук (Оптичен) – 1
 • RF вход (Наземен/кабелен вход) – 1/1 (Обичайна употреба за наземен сигнал)/0
 • CI слот x1
 • HDMI A / Return Ch. Support – Да
 • HDMI Quick Switch – Да
 • Вградена безжична LAN мрежа – Да
 • Anynet+ (HDMI-CEC) -Да

Основни функции

Това е смарт телевизор, който можете да свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание, като интелигентното му дистанционно може да ви улесни допълнително при сърфирането ви във мрежата.

Може да имате достъп или да изтегляте много приложения от Samsung маркет или да гледате филми, спортно съдържание или друг вид съдържание от интелигентния хъб.

Имаме добри новини и за геймърите, защото този телевизор поддържа игри качени на облак.

Друга добра функция е USB & BT HID, която ви позволява да свържете клавиатура и мишка към телевизора, което ще допринесе до по-доброто преживяване при сърфирането в интернет.

Можете да споделяте екрана на смарт телефона си с телевизора или обратно чрез телевизора, за да гледате през мобилно устройство.

Четири ядреният процесор може лесно да обработва всеки тип игра или приложение без да имате забиване на екрана, докато се забавлявате.

Поддръжката на приложенията е страхотна. Това е пълна стрийминг система, включваща най-популярните видео приложения: Netflix и Amazon (в 4K и HDR) плюс Now TV, Youtube, Google Play, BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Demand 5.

Разширеният PVR ви позволява да записвате каналите за излъчване, така че вече да не пропускате вашите любими сериали или телевизионни предавания.

Освен това той използва много чиста операционна система. А с приложението Smart View безпроблемно управлявате всичко чрез своя смартфон. Просто е необходимо да свържете мобилния си телефон към големия екран и да се насладите на цялото съдържание.

Нашето мнение за продукта

Това е много добър смарт телевизор за своята цена. Качеството на картината му е невероятно, благодарение на високата разделителната способност от 4K и активната технология HRD за подобряване на цветовете и контраста. Той има всички необходими функции, а недостатък е липсата на локално затъмнение, но това се преживява. Звукът и дизайнът му са страхотни, а цената му според нас определено си заслужава.