Ревю на пералня Samsung AddWash WW90K6414QX/LE

Samsung AddWash WW90K6414QX/LE


Samsung AddWash WW90K6414QX/LE е пералня машина, предлагаща всичко необходимо, от което бихте имали нужда от такъв уред: здрава конструкция с включени всички технологични иновации и функции, при това на много добра цена.

Основни характеристики на пералня Samsung AddWash WW90K6414QX/LE

На първо място бихме казали, че моделът WW90K5410UX/LE има изключително красив дизайн с врата с цвят сиво-черен, предлагаща най-доброто по отношение на естетика.

Уреда разполага с компактни размери (В х Д х Ш в см): 85 х 60 х 60  и нетно тегло 61 кг.

Samsung WW90K5410UX/LE е оборудван с високоефективен инверторен мотор наречен Digital Inverter. Освен премахването на нежеланите вибрации и шум технологията спомагат и за по-ниското потреблението на енергия.

Благодарение на инвертора уредът постига ултра тиха работа до 53 dB при пране и до 74 dB при центрофугиране. Стойностите отговарят на най-високите стандарти в своя клас.

Инверторният мотор има отлична устойчивост и е сертифициран да работи минимум 20 години от от Асоциацията за електротехнически, електронни и информационни технологии Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) в Германия. Подкрепено с 10-годишна гаранция дадена от производителя.

Максималният капаците на зареждане на пране е 9 кг, а максималната скоростта на въртене е 1400 оборота в минута.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1400 оборота в минута.

Управление

Контролният панел е разположен в горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел с тъч управление, чрез което може да регулирате и следите следните функции:

 • оставащото време на зададената от вас програма;
 • да регулирате желаните от вас температура, обороти, изплаквания, центрофуга, степен на сушене и други опции от бутоните поставен под дисплея;
 • да регулирате функцията за отложен старт от 1 до 24 часа.

Отляво на контролния панел има чекмедже с 3 отделения за поставяне на твърди и течни почистващи препарати, както и за омекотител.

Основни функции

Технологията Eco Bubble осигурява силно почистване дори при ниски температури. Препаратът се превръща в мехурчета, така че бързо да проникне в тъканите и лесно да премахне мръсотията, като същевременно защитава цвета и текстурата на дрехите и помага да спестите енергия.

Поради тези балончета, триенето между дрехите и барабана бива намалено и така дрехите остават защитени. Мехурчетата активират перилния препарат, за да може той да проникне в тъканта и лесно да премахне замърсяването, дори и при студена вода от 15 ° С.

Освен това технологията Bubble Soak премахва почти всички трудно излизащи петна. Тя помага за премахването на множество различни упорити петна. Дрехите се накисват напълно в активни балончета, така че цялата мръсотия и петна се освобождават и могат да бъдат премахнати много по-ефективно.

Дезинфекцирайте дрехите си с въздух с технологията Air Wash.  Тя премахва миризмата и дезинфекцира дрехите ви, така че те винаги миришат на свежо. С помощта само на затоплен въздух неприятните миризми се премахват, а бактериите се отстраняват, без да се използва вода, почистващи препарати или други химикали.

Лесно добавяне на дрехи по време на пране с функцията AddWash™. Вече не е нужно да се притеснявате, че трябва да пускате втора пералня. AddWash™ ви дава възможност просто да добавите още неща по време на прането. Просто отворете и добавете.

Уреда разполага с функцията Child Lock, предотвратяваща случайно изключване или промяна на програмата от деца. Това позволява на децата да играят спокойно до пералната машина, без да бъдат под постоянно под наблюдение.

Допълнителни функции

Уредът е снабдена с автоматично регулиране на консумацията на вода, което гарантира най-добрия ефект при всяко едно изпиране.

Уреда е снабден и с керамичен нагревател, който предоставя по-добра защита срещу корозия.

Специалния дизайн на барабана създава деликатна грижа за тъканите. Уникалният „меко извит“ дизайн на диамантения барабан с гладки ромбовидни ивици е изключително внимателен към дрехите ви. Малките му отвори за излизане на водата също спомагат за защита на дрехите, като не позволяват захващането им.

Пералнята поддържа функция за почистване на барабана без химикали. За максимално удобство технологията Eco Drum Clean поддържа пералната машина чиста без използване на силни химикали. В допълнение, той може автоматично да ви уведомява, когато се нуждае от почистване.

Samsung WW90K6414QX/LE е оборудван с автоматичен контрол и смарт функция за проверка при грешки и възникнали проблеми. Просто свържете  пералнята към Wi-Fi мрежата, след това може да чрез диагноза на уреда да откриете и лесно да отстраните възникнал проблем с помощта на специално създадено приложение от вашият смартфон. Функцията може да ви спести време и разходи за викане на майстори.

Уреда има две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума.

Първата е специалният дизайн на страничните стени на пералната машина. А електронно балансиращата система, разпределя равномерно прането вътре в пералнята. Тези системи намаляват значително нивата на шум и вибрациите по време на работа на машината.

Чрез специални сензори свързани към процесора на пералнята интелигентната система за пране автоматично разпознава теглото на прането, като добавя точно количество вода и перилен препарат.

Програми за пране

Можете да избирате между 14 предварително зададени програми сред които:

 • Коприна
 • Памук
 • Синтетика
 • Предпране
 • Деликатна
 • Грижа за бебето
 • Бързо пране
 • Деним
 • Изплакване и центруфуга
 • Super Eco Wash
 • Спално бельо
 • Тъмни цветове
 • Еко пране супер
 • Връхни дрехи
 • Супер бърза

Енергийна ефективност

Това е пералня с най-висока енергийна ефективност клас А+++ и с изключително ниска консумация на енергия за една година от само 130 kWh.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е високопроизводителна пералня, която включва най-съвременни технологии, които съществуват до момента. Модела е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна. Този модел ще допринесе за намаляване на вашите сметки в дългосрочен план, чрез високата си енергийна ефективност А+++ и е с много ниска консумация на вода за година. Освен това дизайнът на уреда е отличен, а цената му също е много конкурентна.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →