Ревю на климатик Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU


Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU е модерен климатик с инверторна технология, който предлага разнообразие от съвременни функции и технологии, при това на много добра цена.

Основни характеристики на климатик Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU

Този модел притежава елегантен външен вид в бял цвят, който би се вписал перфектно във всяка стая от всеки дом.

Капацитетът на охлаждане и затопляне е 12000 BTU.

Устройството е предназначено за помещения с големина до 35 квадратни метра.

Инверторната технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Модела разполага с двоен защитен филтър задържащ до 99.9% от бактериите и акарите във въздуха.  Филтъра предотвратява образуването на астма, алергии и респираторни заболявания на вас и вашето семейство.

Основни функции

Функция Good Night – има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.

Функция за изсушаване е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайна температура, отстранявайки 1.3 литра влага за час.

Бързо охлаждане – оптимизираният дизайн на потока на въздуха осигурява по-мощен дебит, който намалява температурата на въздуха до 18 ° С за 30 минути само с едно натискане на бутона на дистанционното.

Самопочистващ – функцията предотвратява образуването на бактерии и плесен на топлообменника и по този начин осигурява по-здравословна среда.

Автоматичен контрол на температурата – автоматичния режим избира начина на работата (охлаждане или отопление), необходим за поддържане на зададената температура. По този начин можете постоянно да се наслаждавате на комфортна обстановка, без да променяте постоянно настройките на уреда.

Енергийна ефективност и шум

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на затопляне е А.

Енергийната ефективност на климатичната система е много добра, с номинална консумация за час от 1220 W при охлаждане и 950 W при затопляне.

Стойността SCOP (Seasonal Coefficient of Perfomance) е 3.8, това е показател, които измерва сезонната енергийната ефективност при режим на отопление.

В същото време SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е 6.1, това е в режим на охлаждане като тези данни измерват годишна консумация на енергия и ефективност при ежедневното използване на уреда.

Тези коефициенти замениха доскоро използваните COP (coeficent of performance) – 3.68 и EER (energy efficiency rating) – 2.87.

Те се изчисляват при определени външни температури – 35°C в режим на охлаждане и 7°C в режим на отопление, при работа на климатика на пълна мощност.

Нивото на шум на вътрешното тяло е в границите между 21 и 42 dB според натовареността му, което е много добра стойност. Шумът на външното устройство достига 48 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 215 x 285 x 820

Тегло на вътрешното тяло в кг: 8

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 242 x 475 x 660

Тегло на външното тяло кг: 22.5

Нашето мнение за продукта

Това е високо ефективен е климатик с инверторна технология, който предлага разнообразие от съвременни функции и технологии и то на много добра цена. Притежава елегантен външен вид в бял цвят, който би се вписал във всяка от всеки дом. Този модел ще повиши комфорта на вашия дом през цялата годината без да бърка дълбоко в джобовете ви за високи сметки за ток.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на климатик Samsung Wind-Free AR12NXWXCWKNEU


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →