Ревю на микровълнова фурна Samsung MG23F301TAK


Samsung MG23F301TAK е идеалният избор за вас, ако търсите качествена микровълнова фурна с грил от висок клас, която е оборудвана с най-новите функции и технологии и в същото време да е на много изгодна цена.

Основни характеристики на микровълнова фурна Samsung MG23F301TAK

Подобрете външния вид на кухнята си с тази стилна микровълнова фурна! Дизайнът на уреда е много красив, подчертан в изцяло черен цвят с  черно стъкло отпред, поместено в екстериор с елегантен кант и сходна дръжка, с кристално син дисплей и подробен сребрист програматор.

Микровълновата е с обем 23 литра, напълно достатъчен, за да задоволят ежедневните ви нужди. А мощността и от 800 W е напълно достатъчна за перфектното приготвяне на всяко ястие.

Интериорът ѝ е с висока устойчивост на надраскване, благодарение на дълготрайните качества на керамичния емайл, които я правят много повече устойчива към драскотини и ръжда, отколкото други микровълнови фурни. Това предотвратява и обезцветяването на повърхността от топлина, дори и след продължителна употреба.

Интериорът от керамична емайл предотвратява образуването на бактериите, осигурявайки по-хигиенична среда за готвене, чрез покритието си от антибактериален агент.

Освен това гланцираната повърхност на керамичната емайл на вътрешната част е изключително лесна за почистване. Просто избършете с влажна кърпа след употреба.

Интериорът на керамичната емайл не абсорбира влага, мирис или аромат, така че след всяко готвене няма да усещате друг мирис или аромат.

Технологията за обезмирисяване прави така, че въздухът да излиза от вътрешната кухина, за да може всички останали миризми бързо да се разсеят.

Чрез незабавно премахване на миризмата на всяко ястие, храната ти винаги ще е свежа и вкусна.

Основни функции

Заменете готовите и полуготовите храни със здравословни и домашно приготвени ястия, благодарение на тази микровълновата фурна Samsung . С 20-те готови режима на готвене можете да приготвяте пресни храни само за минути.

Иновативното меню наречено “Auto Menu” прави готвенето много по-лесно. Менюто има различни включени програми сред които: размразяване, загряване, напитки, пица, паста, риба и други. Те са изобразени в различни икони за по-лесно избиране на всяка една програма.

Функцията Quick Defrost (бързо размразяване) храната се размразява още по-бързо и равномерно. Алгоритъмът за автоматично размразяване изчислява точното време за размразяване за 5 типа общи храни, така че е необходимо много по-малко време за подготовка на съставките.

Samsung MS23K3515AK/OL

Виж още ревю на: микровълнова фурна Samsung MS23K3515AK/OL

Нашето мнение за продукта

Това е много елегантна микровълнова фурна, която е перфектния избор за вас, ако търсите надеждна и модерна фурна от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.