Ревю на микровълнова фурна Samsung MG23K3515AK/OL


Samsung MG23K3515AK/OL е идеалният избор за вас, ако търсите качествена микровълнова фурна с грил от висок клас, която е оборудвана с най-новите функции и технологии и в същото време да е на много изгодна цена.

Основни характеристики на микровълнова фурна Samsung MG23K3515AK/OL

Дизайнът на уреда е много красив, подчертан от елегантен черен цвят. Микровълновата е с обем 23 литра, напълно достатъчен, за да задоволят ежедневните ви нужди. А мощността и от 800 W е напълно достатъчна за перфектното приготвяне на всяко ястие.

Интериорът ѝ е с висока устойчивост на надраскване, благодарение на дълготрайните качества на керамичната емайл, които я правят много повече устойчива към драскотини и ръжда, отколкото други микровълнови фурни.

Това предотвратява и обезцветяването на повърхността от топлина, дори и след продължителна употреба.

Иновативното меню наречено “Auto Menu” прави готвенето много по-лесно. Менюто има различни включени програми сред които: размразяване, загряване, напитки, пица, паста, риба и други. Те са изобразени в различни икони за по-лесно избиране на всяка една програма.

Функцията Quick Defrost (бързо размразяване) храната се размразява още по-бързо и равномерно. Алгоритъмът за автоматично размразяване изчислява точното време за размразяване за 5 типа общи храни, така че е необходимо много по-малко време за подготовка на съставките.

Samsung MS23K3515AK/OL

Интериорът от керамична емайл предотвратява образуването на бактериите, осигурявайки по-хигиенична среда за готвене, чрез покритието си от антибактериален агент.

Освен това гланцираната повърхност на керамичната емайл на вътрешната част е изключително лесна за почистване. Просто избършете с влажна кърпа след употреба.

Интериорът на керамичната емайл не абсорбира влага, мирис или аромат, така че след всяко готвене няма да усещате друг мирис или аромат.

Технологията за обезмирисяване прави така, че въздухът да излиза от вътрешната кухина, за да може всички останали миризми бързо да се разсеят.

Чрез незабавно премахване на миризмата на всяко ястие, храната ти винаги ще е свежа и вкусна.

Виж още ревю на: микровълнова фурна Samsung ME 83 X

Нашето мнение за продукта

Това е много елегантна микровълнова фурна, която е перфектния избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.