Ревю на фурна за вграждане Samsung NV68R2340RM/OL

Samsung NV68R2340RM/OL


Samsung NV68R2340RM/OL е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна фурна за вграждане от среден клас, която е оборудвана с най-новите функции и екстри и в същото време да е на много добра цена.

Основни характеристики на Samsung NV68R2340RM/OL

Това е многофункционална фурна с 20 програми и 9 режима на готвене и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 68 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една универсална тава за печене, изработена от алуминии и една скара за печене.

Дизайнът на фурната е модерен и елегантен, благодарение на черния и цвят. Тя би подобрила стила на всяка кухня.

Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Samsung NV68R2340RM/OL

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне.  Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вградена каталитична система за самопочистване. С каталитичен панел са оборудвани страничните стени, задната и горната страна.

Той абсорбира мазнините и допълнително намалява миризмите по време на печенето. За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Фурната има и вградена телескопична релса, която се плъзга навътре и навън плавно и то с минимални усилия, дори ако използвате големи тави или тежки съдове.

Така лесно можете да овкусявате храната почти без никакви усилия.

Програми

Фурната разполага с 9 режима за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Конвекция
  • Икономична конвекция
  • Горно нагряване + конвекция
  • Долно нагряване + конвекция
  • Професионално печене
  • Традиционно
  • Долно нагряване
  • Голям грил
  • Икономичен грил

Размери

Фурната е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.

Енергийна ефективност

Samsung NV68R2340RM/OL

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.99 kWh, а в конвенционален режим е 0.80 kWh. Мощността на уреда е 1700 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →