Ревю на фурна за вграждане Samsung NV70K3370BS/OL

Samsung NV70K3370BS/OL


Samsung NV70K3370BS/OL е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна фурна за вграждане, която е оборудвана с всички необходими функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Samsung NV70K3370BS/OL

Това е многофункционална фурна с 11 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 68 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии.

Големият капацитет от 68 литра ви дава по-големи възможности и гъвкавост. Тази фурна ще справи с всички семейни вечери или партита, като с нея може да приготвяте няколко ястия наведнъж, като тава с бисквитки или касерола с ястие, или да сложите големи предмети, като празнична пуйка например.

Дизайнът на фурната е минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня.

Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Samsung NV70K3370BS/OL

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно. Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей с механично бутони за управление.

Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция чрез два вентилатора, като се използва усъвършенствана вентилационна система.

Двата вентилатора са два пъти по-ефективни, предлагайки два пъти повече удовлетворение. Двата вентилатора разпределят горещия въздух равномерно във фурната.

Заслужава да се отбележи и вградена пиролитична система за самопочистване. Пиролизата е най-добрата и иновативна технология за самопочистване на дурни.

Функцията позволява на фурната да достигне температура до 500ºC, превръщайки всичката мръсотия, остатъци от храна и друго в пепел, която лесно може да оберете с влажна кърпа.

Системата за пиролитично почистване поддържа фурната чиста и спретната, без да се изисква продължително почистване.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи, за да може да наглеждате вашите кулинарни шедьоври!

Функцията за защита от пренапрежение предотвратява всякакви електрически повреди или къси съединения, които могат да бъдат причинени от нестабилни напрежения. Тя усеща кога напрежението се е увеличило твърде много и автоматично прекъсва захранването.

Програми за готвене

Моделът разполага с 11 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Долно нагряване с вентилатор;
  • Горно нагряване с вентилатор;
  • Грил
  • Печене
  • Конвекция
  • Размразяване
  • Пиролитично почистване.

Размери и тегло

Това е фурна за вграждане със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 56.6 и тегло от 38.8 кг.

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.99 кВч, а в конвенционален режим е 0.80 кВч. Мощността на уреда е 1600 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена. А да не забравяме и пиролитичната функция за самопочистване, която се предлага само в много по-скъпите фурни на пазара.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →