Ревю на хладилник с фризер Samsung RB31FERNDWW


Samsung RB31FERNDWW е перфектният избор за вас, ако търсите качествен и надежден хладилник с фризер, при това на добра цена.

Основни характеристики на хладилник с фризер Samsung RB31FERNDWW

Това е практичен хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания. Разполага с комбинирана система против замръзване.

Максималният нетен капацитет на уреда от 310 литра се разпределя между 212 литра за хладилника и 98 литра за фризера.

Този уред съчетава най-новите технологии, като в същото време дизайнът му е много привлекателен – открояващ се с белия си цвят.

За максимално улеснение и функционалност модела е проектиран с горна хладилна част и поставен отдолу фризер. Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Моделът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Управление

LCD дисплеят е със сензорен контрол на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Информация за температурата във фризера;
  • Информация за температурата в хладилника;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Samsung RB31FERNDWW е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Устройството разполага с технологията Space Max Technology. Тя се състои от много тънка стена, която създава по-голям вътрешен капацитет, без да жертва енергийната ефективност.

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно. Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Функции на хладилника

Samsung RB31FERNDWW

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 4 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Модела разполага с трите рафта на вратата, които ще покрият напълно вашите нужди.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. То ще ви позволи да ги задържите свежи за дълго време.

В рафтовете на този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок.

Функции на фризера

Достъпът до храна е изключително лесен чрез трите пластмасови чекмеджета, разположени едно върху друго.

Голямото отделение на фризера  предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване и функция за правене на лед.

Мощността на замразяване на уреда е 12 кг. за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с хоризонтали  дръжка, отварящи се на дясно.

Той е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра  изолация и степен на автономност без ток до 20 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за райони с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST – проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност е много добра – клас A+, а годишна консумация на енергия е едва 299 кВч.

Това се дължи и на високо ефективния дигитален инверторен компресор, който имат следните предимства:

  • Може да работи при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достига необходимата температура.
  • Изразходва по-ниска консумация на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
  • Плавно включване и изключване, което го прави по-безшумен.
  • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния му живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
  • Инвертора на компресора също така позволява ултра тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум до 39 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 59.5 x 66.8 и тегло 65 килограма

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung включва множество иновации и е със страхотен дизайн в бял цвят, който би паснал добре на всяка кухня. Препоръчваме ви го, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.