Ревю на хладилник с фризер Samsung RB33J3205SA/EF


Samsung RB33J3205SA/EF е перфектният избор за вас, ако търсите качествен и надежден хладилник с фризер, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Samsung RB33J3205SA/EF

Този хладилник Samsung съчетава с себе си най-новите технологии с изчистен дизайн, който дава усещането за стил и елегантност и би се вписал перфектно във всяка една кухня.

Това е практичен хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания, разполагащ с комбинирана система против замръзване.

Максималният нетен капацитет на уреда от 328 литра се разпределя между 210 литра за хладилника и 98 литра за фризера.

Управление

LCD дисплеят със сензорен контрол на управление дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера и включва още:

  • Информация за температурата във фризера;
  • Информация за температурата в хладилника;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Система на охлаждане

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Устройството разполага с технологията Space Max Technology. Тя се състои от много тънка стена, която създава по-голям вътрешен капацитет, без да жертва енергийната ефективност.

Основни функции на хладилника

Samsung RB33J3205SA/EF

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 3 рафта от закалено стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Easy Slide рафт с лесно плъзгане е поставен на въртящи се панти и се издърпва, така че ефективно можете да организирате хранителните продукти и да имате лесен достъп до тях. И без проблем да виждате какво има най-отзад.

Модела разполага с три рафта на вратата, които ще покрият напълно вашите нужди.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. То ще ви позволи да ги задържите свежи за дълго време.

В рафтовете на този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок.

Независимо дали имате голямо количество месо или множество зеленчуци, съхранявайте ги при оптималната за тях температура в зоната със задаване на температурата.

Има две настройки за по-голяма гъвкавост: охлаждане на колбаси, пилешки бутчета и рибни филета при 0ºC, за да запазите естествения им вкус, и настройка 3ºC, за да поддържате свежестта на плодовете и зеленчуците.

Основни функции на фризера

Достъпът до храна е изключително лесен чрез трите пластмасови чекмеджета, разположени едно върху друго.

Голямото отделение на фризера  предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване и функция за правене на лед.

Мощността на замразяване на фризера е 13 кг за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с хоризонтали  дръжки, отварящи се на дясно.

Той е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Уредът има много добра изолация и степен на автономност без ток до 24 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за райони с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда е много добра – клас A + с годишна консумация на енергия от едва 248 kWh.

Това се дължи и на ефективния инверторен компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско ниво на шум до 40 dB.

За разлика от конвенционалните компресори, които имат само два режима – на пускане и спиране, цифровият инверторен компресор на Samsung има 5 цикъла, въз основа на влажността и начина на употреба.

Това спомага за поддържане на правилната температура, намалява износването на компресора за по-голяма устойчивост и свежда шума до минимум. Можете да сте спокойни благодарение на ниските сметки за електричество и 10-годишната му гаранция.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 59.5 x 66.8 и тегло 70 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung включва множество иновации и е със страхотен дизайн в сребрист цвят, който би се вписал добре на всяка кухня. Препоръчваме ви го, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на хладилник с фризер Samsung RB31FERNDSA