Ревю на хладилник с фризер Samsung RB33J3830SA/EF


Samsung RB33J3830SA/EF е перфектният избор, ако търсите качествен и надежден хладилник с фризер на добра цена. Той съчетава най-новите технологии от корейската марка, като се предлага на отлична за това цена.

Samsung RB33J3830SA/EF

Samsung RB33J3830SA/EF (Сребрист)

Хладилник с фризер Samsung RB33J3830SA/EF, 321 л, Клас F, No Frost, Компресор Digital Inverter, Диспенсър за вода, Дисплей, H 185 см, Сребрист

 

Дизайнът на хладилника е много привлекателен, като се откроява с цвета си графит. Моделът дава усещането за стил о елегантност, като би се вписал перфектно във вашият дом и най-вече кухня.

За максимално улеснение и функционалност този хладилник с фризер Samsung е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу. Доказано е, че хладилникът се използва по-често от фризера.

Това е практичен и функционален хладилник, който е подходящ за по-голяна част от домакинствата в България.

Управление

LCD дисплеят е със сензорен контрол на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Този тип система заменя класическите бутони, като стават все по-актуални.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Информация и контрол на температурата във фризера;
  • Информация и контрол на температурата в хладилника;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Система на охлаждане

Устройството разполага с технологията Space Max Technology. Тя се състои от много тънка стена, която създава по-голям вътрешен капацитет, без да жертва енергийната ефективност.

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Samsung RB33J3830SA/EF

Уредът  разполага с общ нетен капацитет от 321 литра, които се разпределя между 223 литра за хладилника и 98 литра за фризера.

Хладилника е с 4 рафта за съхранение на храна, изработени от закалено стъкло. Те дават възможност за лесно почистване и имат много добра устойчивост на тежести.

Вратата е оборудвана с 3 рафта, които биха покрили напълно всички вашите нужди, включително и за съхранение на големи кутии от мляко и ли сок.

В тази зона е разположен и контейнера за вода с капацитет 4.5 литра , който е свързан директно с дозатора на хладилника.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. Специално проектираното чекмедже ще ви позволи да задържите зеленчуците и плодовете свежи за дълго време.

Функции на фризера

Фризерът е оборудван с 3 прозрачни чекмеджета изработени от здрава пластмаса, които се вадят изключително лесно, чрез монтирани плъзгачи. Това ви позволява да намерите храната, която ви трябва много по-лесно.

Голямото отделение на фризера  предлага множество възможности за замразяване, включително и функцията за бързо замразяване и функция за правене на лед.

Мощността на замразяване на фризера е 12 кг. месо или други продукти за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра степен на автономия без ток от 20 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за район с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST – проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната му ефективност е много добра – клас A +, а годишна консумация на енергия е 280 kWh.

Това се дължи най-вече на инверторния компресор на Samsung Digital Invertor.

Инвертора регулира мощността на компресора във всеки един момент от неговата работа , за да осигури най-оптимална мощност, без да изразходва допълнителна енергия, освен това те имат следните предимства пред конвенционалните компресори:

  • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
  • По-малка консумация на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
  • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
  • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
  • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 59.5 x 66.8 и тегло 67.5 килограма.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с фризер, който има оптимален капацитет и включва множество технологични иновации. В същото време е със страхотен дизайн, който би паснал  добре на всяка кухня. Препоръчваме ви го, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност. Факт е, че корейската марка Samsung вече успешно се е доказала на пазара със своята качествена продукция, така че може да бъдете сигурни в отлични качества и надеждност на разглеждания продукт.

Samsung RB33J3830SA/EF

Samsung RB33J3830SA/EF (Сребрист)

Хладилник с фризер Samsung RB33J3830SA/EF, 321 л, Клас F, No Frost, Компресор Digital Inverter, Диспенсър за вода, Дисплей, H 185 см, Сребрист