Ревю на хладилник с фризер Samsung RB37J5215SS/EF


Samsung RB37J5215SS/EF е перфектният избор за вас, ако търсите качествен и надежден хладилник с фризер, при това на изгодна цена. Моделът съчетава най-новите технологии от корейската марка, като се предлага на отлична цена.

Основни характеристики на Samsung RB37J5215SS/EF

Дизайнът на този хладилник с фризер Samsung е изключително привлекателен, като се откроява с цвета си в инокс и разположеният на удобно място дисплей за управление.

Моделът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Това е функционален хладилник с фризер за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания. Хладилника е поставен отгоре, а фризера е в долната част на уреда. Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Максималният нетен капацитет от 367 литра се разпределя между 269 литра за хладилника и 98 литра за фризер..

Управление

LCD дисплеят е със сензорен контрол на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Регулиране на температурата във фризера;
  • Регулиране на температурата в хладилника;
  • Регулиране на функцията за супер бързо замразяване;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Система на охлаждане

Уредът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Забравете за досадното размразяване – този хладилник е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Samsung RB37J5215SS/EF

Рафтовете са 3 на брой и са изработени от закалено стъкло. Те се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Хладилникът има 6 рафта на вратата, които могат да се регулират във височина за допълнително удобство и според нас биха покрили напълно вашите нужди и изисквания.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. То ще ви позволи да ги задържите свежи за дълго време. В този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

А над тази зона е разположена Fresh Zone, която запазва рибата и месото свежи за дълго време напред.

Под последния рафт е разположена стойка за вино проектирана да съхранява 5 бутилки вино. Това е един от задължителните елементи за любителите на напитката на боговете.

Основни функции на фризера

Фризерът е в долната част на уреда, като има разположени три обемни чекмеджета, които са едно върху друго.

Големите отделения на фризера  предлагат множество възможности за замразяване, включително и функцията бързо замразяване.

Мощността на замразяване на фризера е 13 кг за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са снабдени с антибактериално уплътнение, което цели поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра степен на изолация и храната има възможност да издържи до 18 часа.

Този хладилник с фризер е с климатичен клас SN – T. Той може да функционира ефективно през всеки сезон от годината в райони с температура на околната среда в диапазона от + 10 ° C през зимата и до + 38 ° C през лятото.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда е много добра клас A +++, а годишна консумация на енергия е 259 kWh.

Инверторните компресори на Samsung Digital Invertor имат следните предимства:

  • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
  • По-малка консумирана на енергия спрямо конвенционалните – клас А или А++.
  • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
  • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
  • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 38 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 201 x 59.5 x 67.5 и тегло около 71 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн в цвят инокс, който би прилегнал добре на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на хладилник с фризер Bosch KGE39VI4A