Ревю на хладилник с фризер Samsung RB38T630ESA/EF


Samsung RB38T630ESA/EF е чудесен хладилник с фризер, който бихме випрепоръчвали без никакви резерви, тъй като той предлага висока производителност с много полезни технологии и дозатор за студена вода, който е иключително полезен, особено през летните жеги.

Samsung RB38T630ESA/EF

Samsung RB38T630ESA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB38T630ESA/EF, 376 л, Клас E, No Frost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Диспенсър за вода, H 203 см, Сребрист

 

Този хладилник с фризер Samsung е с общ капацитет 376 л (264 л хладилник и 112 л фризер), клас Е, изключително тих модел (35 dB), който се предлага с технология Full No Frost, дозатор за вода и освен това предлага изключително добро вътрешно пространство, благодарение на технологията Space Max и не на последно място супер ефективния компресор Digital Invertor.

Този уред е специално проектиран за тези потребители, които не желаят да правят компромис между качество, ефективност и устойчивост.

За максимално улеснение и функционалност моделът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника хладилника по-често използван сравнено с фризера.

Уредът е удобно разделен на две зони: охлаждане (горна зона) и замразяване (долна зона). И двете са просторни и много добре структурирани.

Максималният нетен капацитет от 376 литра се разпределя между 264 литра за хладилника и 112 литра за фризера.

Елегантен и хармоничен дизайн

Моделът има модерен дизайн с метално покритие в сребрист цвят, който интегрира най-съвременните функции и технологии и е идеален, които искат да

Неминуемо уредът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече модерна кухня.

Управление

Контролният панел на уредът е поставен от вътрешната страна и чрез него може да регулирате и наблюдавате следните функции:

  • Температурата в хладилника и фризера;
  • Функцията за бързо охлаждане на хладилника „Power Cool“;
  • Функцията за бързо охлаждане на фризера „Power Freez“;
  • Алармата за отворена врата;
  • Функция ваканция.

Система на охлаждане

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Разбира се, това е модел, който е оборудван с технология No Frost, така че размразяването ще се извършва автоматично.

Освен това технологията All-Around Cooling ще ви осигури равномерно охлаждане в двете отделения, което помага да се поддържа храната в добро състояние за по-дълго време.

Така между двете зони няма обмен на въздух, като по този начин се избягва пренасянето на миризми, което е предпоставка и за запазването на свежестта на храните.

Функции на хладилника

Samsung RB38T630ESA/EF

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 4 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Долната част на хладилника е разположено специално място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове.

Намирайки се в контролирана среда чрез регулирани въздушни течения и влажност плодовете  и зеленчуците не се дехидратират като запазват своята свежест и цвят до 30 дни.

Samsung RB38T630ESA/EF

В този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

4 регулируеми отделения във вратата ви помагат да подреждате лесно предмети с различна големина и да ги съхранявате по най-подходящия начин.

Можете да регулирате отделенията така, че да отговарят на всички размери на бутилките, картонените опаковки и други продукти, за да използвате в максимална степен пространството за съхранение.

Диспенсъра за вода е чудесен начин да се насладите на охладена вода в горещите летни дни.

Той е снабден с резервоар с капацитет 4.5 литра, който не изисква връзка с водопроводната ви мрежа, а всичко което трябва да направите е да го заредите с питейна вода.

Функции на фризера

Фризерът е разположен в долната част, като има три плъзгащи се чекмеджета, разположени едно върху друго.

Този разполага с функцията за бързо замразяване, която е идеална, когато поставяте прясна храна в него.

Капацитета на замразяване на уреда за 24 часа е 13 килограма.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с хоризонтални дръжки на отваряне.

Хладилника е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Това е така с цел поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра степен на изолация с автономност без ток до 18 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон и в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T.

Проектиран е да работи икономично в диапазона от + 10 ° C през зимата и до + 38 ° C през лятото.

Енергийна ефективностХладилник с фризер Samsung RB38T630ESA/EF, 376 л, Клас E, No Frost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Диспенсър за вода, H 203 см, Сребрист

Енергийната ефективност според най-новитеа разпоредби на ЕС е добра – клас E с годишна консумация на енергия от едва 264 kWh.

Високата енергийна ефективност е благодарение на това, че хладилникът  е оборудван с инверторен компресор, който извежда на преден план набор от предимства, които можете да видите от първата употреба на този уред като: ниска консумация на енергия и ниско ниво на вибрации и много ниско ниво на шум (достига едва до 35 dB). 

Размери и тегло  

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 203 x 59.5 x 65.8 и тегло от 71 килограма.

Нашето мнение за продукта

В заключение ще кажем, че това е модерен, просторен и пълен с нови и полезни технологии хладилник с фризер, който може би няма да е достъпен за тези с ограничен бюджет. Но това е хладилник, който бих паснал във всяка модерна кухня и би свършил чудесна работа на всяко едно многочленно семейство.

Samsung RB38T630ESA/EF

Samsung RB38T630ESA/EF

Хладилник с фризер Samsung RB38T630ESA/EF, 376 л, Клас E, No Frost, Компресор Digital Inverter, All around coooling, Диспенсър за вода, H 203 см, Сребрист