Ревю на хладилник с фризер Samsung RB41R7837S9/EF


Samsung RB41R7837S9/EF е перфектният избор за вас, ако търсите голям и функционален хладилник с фризер с всички необходими екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Samsung RB41R7837S9/EF

Моделът би бил перфектен избор за по-голяма част от домакинствата в България, заради: оптималният си капацитет от 384 литра, системата за автоматично размразяване Full No Frost в двете зони, функцията за бързо размразяване Power Freeze и не на последно място високо ефективния компресор Samsung Digital Invertor.

Samsung RB41R7837S9/EF е функционален хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания. Разполага с комбинирана система против замръзване както и с технологията Space Max Technology.

Тя се състои от много тънка стена, която създава по-голям вътрешен капацитет, без да жертва енергийната ефективност.

Дизайна на хладилника е много привлекателен и забележим със своя сребрист цвят.

Моделът дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Управление

Контролния панел е със сензорен контрол на управление и е поставен в горната част на вратата на хладилника. Чрез него може да регулирате следните функции:

  • Температурата в хладилника и фризера;
  • Функцията за бързо охлаждане на хладилника “Power Cool” – чрез докосване на един бутон, Power Cool духа интензивно студен въздух в хладилника, за да охлади бързо любимите ви храни или напитки;
  • Функцията за бързо охлаждане на фризера “Power Freez” освобождава бърз приток на студен въздух във фризера. Това е чудесно за замразяване на храни и производство на лед;
  • Алармата за отворена врата;
  • Функция ваканция.

Система на охлаждане

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Забравете досадното размразяване – Samsung RB41R7837S9/EF е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане.

Съхранява храната прясна, дори ако често отваряте и затваряте вратата. Металната тръба за охлаждане на долната стена спомага за поддържане на оптимална вътрешна температура.

Поддържа температурата ниска и предотвратява загубата на студен въздух, когато вратата е отворена. Бързо възстановява загубите на топлина, когато се затвори отново.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Samsung RB41R7837S9/EF, 403 л, NoFrost, Touch control, Клас A++, H 201 см, Сребрист

3-те рафта в хладилника са изработени от закалено стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

4 регулируеми отделения във вратата ви помагат да подреждате лесно предмети с различна големина и да ги съхранявате по най-подходящия начин.

Можете да регулирате отделенията така, че да отговарят на всички размери на бутилките, картонените опаковки и други продукти, за да използвате в максимална степен пространството за съхранение.

В този модел също така има и голямо пространство за съхранение на големи кутии от мляко и сок в рафтовете на вратата.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. По-горното отделение ще ви позволи да запазите любимите ви плодове и зеленчуци свежи за по-дълго време.

Под нея се намира Optimal Fresh зоната, която осигурява специална грижа на деликатните храни. Чекмеджето на зоната Optimal Fresh осигурява оптимална среда за съхранение на месо и риба. То ги поддържа при по-ниска температура от тази на хладилника с колебание от само ± 0,5 градуса. По този начин храните остават изключително свежи и имат най-добри текстура и вкус.

Съхранявайте свежестта на съставките преди готвене, като използвате функцията Chef Pan ™. Може да се използва за мариноване и приготвяне на храни като месо и риба, преди да бъдат съхранени в хладилника. Когато сте готови за готвене, можете да поставите цялата тава във фурната. И може безопасно да се мие в съдомиялната машина.

Рафтът Slide & Fold предлага по-голяма гъвкавост на пространството за съхранение. Той се плъзга навън и може лесно да се сгъне на две, което ви позволява да съхранявате съдове с различна големина, включително големи и обемисти контейнери, без да губите пространство.

Функции на фризера

Фризера е разположена в долната част, като има три плъзгащи се отделения, разположени едно върху друго наречени Full Open Box.

Фризера предлага множество възможности за замразяване, включително функция за бързо замразяване.

Капацитета на замразяване на фризера за 24 часа е 15 килограма.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с вертикални дръжки на отваряне от дясно.

Освен това той е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Това е така с цел поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра степен на изолация с автономност без ток до 18 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон и в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN-N-ST.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела е много добра – клас A++, а годишна консумация на енергия е едва 288 kWh.

Компресора позволява изключителна тихата работа на уреда, с много ниско ниво на шум до 39 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 201 x 59.9 x 65 и тегло 75 килограма.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с фризер, който притежава много технологични иновации и е със страхотен дизайн, който би се вписал във всяка една модерна кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради неговия оптимален капацитет и високата енергийна ефективност.