Ревю на хладилник side by side Samsung RF50K5920S8/EO


Samsung RF50K5920S8/EO е идеалният избор за вас, ако търсите голям и функционален Side by Side хладилник с много екстри, при това на страхотна цена.

Samsung RF50K5920S8EO

Samsung RF50K5920S8/EO

Хладилник Side by side Samsung RF50K5920S8/EO, 486 л, Клас F, Full No Frost, Компресор Digital Inverter, Triple Cooling, LED дисплей, Сензорен контрол, Inox

 

Запознайте се с новата звезда на вашата кухня! Този Side by side  хладилник на Samsung е проектиран да внесе свежест и хармония във всяка кухня.

Дълбочината на рафтовете и височината му се съчетават хармонично със всяка модерна кухнята, а самият той се отваря широко и прави съхранението на всяка храна по-лесно.

Неговата система за охлаждане Triple Cooling и регулируема температурна технология също запазват храната по-свежа.

Samsung RF50K5920S8/EO

Съхранявайте и виждай всичко! Моделът разполага с голям капацитет, така че в хладилника и фризера има много място за съхранение на храна от всеки вид и с всякаква форма.

Има и 4 врати, които се отварят широко, за да виждате всичко наведнъж – точно когато ви потрябва.

Управление

LED дисплеят с Touch Control е поставен на удобно място, като чрез него може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Показател на температурата във фризера;
  • Показател на температурата в хладилника;
  • Функция за бързо замразяване;
  • Функция за бързо охлаждане;
  • Предупредителен индикатор за секцията на замразяване;
  • Предупредителна индикация за отворена врата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost и революционната система за охлаждане Triple Cooling .

Системата за охлаждане Triple Cooling независимо контролира и оптимизира температурата, поддържа максимална влажност и предотвратява смесването на миризми в трите отделения. Освен това метална охлаждаща плоскост помага на въздуха да остане хладен по-дълго.

Функции на хладилника

Хладилното пространство се намира в горната част и разполага с полезен обем от 336 литра като разполага с 3 широки рафта за съхранение на продукти и 3 специални отделения за съхранение на плодове, зеленчуци, месо, риба и други.

Рафтовете са разделени на три зони, подходящи за всички членове на семейството, така че всеки може да намери изключително лесно това, което иска, освен това се почистват лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част хладилника разполага с едно отделение за съхранение на зеленчуци и плодове наречено Fresh Zone, което ги поддържа свежи за дълго време.

 

Функции на фризера

Фризерът е разположен от долната страна и разполага с общ обем от 150 литра. В него са разположени 4 отделения, разделени с две врати, които се отварят самостоятелно.

Над тях са разположени 2 самостоятелни рафта със система за плъзгане наречени Easy Slide.

Други

Хладилникът е снабден с антибактериално, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Моделът има отлична степен на изолация и има автономност от 10 часа без възможност от отдаване на хладина.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас SN, N, ST, T . Проектиран да работи икономично в диапазон на температурата от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

Функцията Power Cooling осигурява бързо охлаждане за новосъхранени продукти и позволява поддържането на постоянна температура вътре в устройството.

Super Cool функцията намалява температурата на хладилника до + 2 ° C в рамките на 12 часа, идеална за бързо охлаждане на съхраняваните продукти.

Вътрешната част се осветява изцяло от LED осветление, като консумираната енергия е по-малко от 7 пъти от нормалната крушка.

Енергийна ефективност

За огромният капацитет на хладилника енергийната ефективност на е много добра, с клас А + и с годишно потребление на енергия от 431 kWh.

Това се дължи и на високоефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) см 192 x 79.5 x 74.5.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от топ предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Модела разполага с изключително много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всеки дом. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. Със своята модерна визия и множество иновации и функции този двукрилен хладилник на Samsung със сигурност ще бъде звездата във вашата кухня.

Samsung RF50K5920S8EO

Samsung RF50K5920S8/EO

Хладилник Side by side Samsung RF50K5920S8/EO, 486 л, Клас F, Full No Frost, Компресор Digital Inverter, Triple Cooling, LED дисплей, Сензорен контрол, Inox