Ревю на двукрилен хладилник Samsung RF56J9041SR/EO


Samsung RF56J9041SR/EO е идеалният избор за вас, ако търсите голям и функционален Side by Side хладилник с много екстри, при това на страхотна цена.

Основни характеристики на Samsung RF56J9041SR/EO

Запознайте се с новата звезда на вашата кухня. Този Side by side  хладилник на Samsung е проектиран да внесе свежест и хармония във всяка една модерна кухня.

Дълбочината на рафтовете и височината му се съчетават хармонично със всяка модерна кухнята, а самият той се отваря широко и прави съхранението на всяка храна по-лесно.

Неговата система за охлаждане Triple Cooling и регулируема температурна технология също запазват храната по-свежа.

Съхранявайте и виждай всичко! Моделът разполага с голям капацитет, така че в хладилника и фризера има много място за съхранение на храна от всеки вид и с всякаква форма.

Има и 4 врати, които се отварят широко, за да виждате всичко наведнъж – точно когато ви потрябва.

 Samsung RF56J9041SR/EO

Управление

LCD дисплеят със сензорен екран се намира над диспенсъра за вода, като чрез него може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Samsung RF56J9041SR/EO

Контролните елементи на уреда включват:

  • Показател на температурата във фризера;
  • Показател на температурата в хладилника;
  • Функция за бързо замразяване;
  • Функция за бързо охлаждане;
  • Предупредителен индикатор за секцията на замразяване;
  • Предупредителна индикация за отворена врата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost и революционната система за охлаждане Triple Cooling .

Системата за охлаждане Triple Cooling независимо контролира и оптимизира температурата, поддържа максимална влажност и предотвратява смесването на миризми в трите отделения. Освен това метална охлаждаща плоскост помага на въздуха да остане хладен по-дълго.

Функции на хладилника

 Samsung RF56J9041SR/EO

Хладилното пространство се намира в горната част и разполага с полезен обем от 361 литра като разполага с 3 широки рафта за съхранение на продукти и 2 специални отделения за съхранение на плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и други.

Рафтовете са разделени на три зони, подходящи за всички членове на семейството, така че всеки може да намери изключително лесно това, което иска, освен това се почистват лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част хладилника разполага с две отделения за зеленчуци и плодове, което ги поддържа свежи за дълго време.

Този модел разполага с диспенсър за вода. Интегрираният воден филтър осигурява оптимално качество на водата за производство на пресни ледени кубчета или студена вода. Необходимостта от смяна на водния филтър се показва от електронната система.

Двустепенният сгъващ се рафт се плъзга навътре и навън и може да се сгъва, за да създаде повече пространство за по-големите бутилки и високите или обемисти опаковки. Затова можете да го настроите, за да съберете всички продукти и безпроблемно да достигнете до онези най-отзад.

Samsung RF56J9041SR/EO

Функции на фризера

Фризерът е разположен от долната страна и разполага с общ обем от 203 литра. В него са разположени 2 отделения, разделени с две врати, които се отварят самостоятелно.

Запазете свежестта на месото и рибата с режим на охлаждане в долната дясна врата осигурява прецизно охлаждане за съхранението на риба и месо – поддържайки ги на оптимална температура от -1°C с минимални колебания, като така те се запазват свежи и с най-добър вкус и консистенция.

Други

Хладилникът е снабден с антибактериално, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Моделът има отлична степен на изолация и има автономност от 10 часа без възможност от отдаване на хладина.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас SN, N, ST, T . Проектиран да работи икономично в диапазон на температурата от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

Уредът разполага с 9 сензора Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурите на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е поддържането на постоянна подходяща температура вътре, независимо от външната.

Функцията Power Cooling осигурява бързо охлаждане за новосъхранени продукти и позволява поддържането на постоянна температура вътре в устройството.

Super Cool функцията намалява температурата на хладилника до + 2 ° C в рамките на 12 часа, идеална за бързо охлаждане на съхраняваните продукти.

Вътрешната част се осветява изцяло от LED осветление, като консумираната енергия е по-малко от 7 пъти от нормалната крушка.

Енергийна ефективност

За огромният капацитет на хладилника енергийната ефективност на е много добра, с клас А ++ и с годишно потребление на енергия от 369 kWh.

Това се дължи и на високоефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) см 182.5 x 90,8 x 73.3.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от топ предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Модела разполага с изключително много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всеки дом. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. Със своята модерна визия и множество иновации и функции този двукрилен хладилник на Samsung със сигурност ще бъде звездата във вашата кухня.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на двукрилен хладилник Samsung RS68N8220B1/EF