Ревю на двукрилен хладилник Samsung RH56J6917SL


Samsung RH56J6917SL е идеалният избор за вас, ако търсите голям Side by Side хладилник с много екстри и високо качество, при това на страхотна цена.

Основни характеристики на Samsung RH56J6917SL

Този модел е оборудван с най-новите технологии в същото време се отличава със страхотния си дизайн в сребрист цвят, включващ LCD дисплей.

Със своята стилна външност този модел ще допринесе за модерния вид на всяка кухнята.

Управление

LCD дисплеят със сензорен екран се намира на вратата на фризера над диспенсъра за вода, като чрез него може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Показател на температурата във фризера;
  • Показател на температурата в хладилника;
  • Функция за бързо замразяване;
  • Функция за бързо охлаждане;
  • Предупредителен индикатор за секцията на замразяване;
  • Предупредителна индикация за отворена врата.

Система на размразяване

Забравете досадното размразяване – Samsung RH56J6917SL е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника/фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Охлаждащата системата предотвратява натрупването на лед във фризера, като същевременно поддържа ниска консумация на енергия, както и поддържа  отделенията в идеален микро климат и запазва храната прясна за по-дълъг период.

Duo Twin Plus системата на Samsung контролира температурите на двете отделения.

В допълнение, Duo Twin Plus системата премахва миризми и спира процеса на дехидратация на съхраняваните продукти.

Функции на хладилника

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RH56J6917SL, 555 л, Клас A+, No Frost, Височина 180 cм, Сребрист

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 376 литра като разполага с две специални отделения за плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и т.н.

Модела разполага с двойна врата в хладилната част. По този начин може да си осигурите бърз и лесен достъп до всички ваши любими и най-често използвани храни.

Пространството в първата врата включва достъп до петте рафта на хладилника за съхранение на конкретни видове храни (сирене, сосове, напитки, закуски, детски храни и различни изделия).

Рафтовете са разделени на три зони, подходящи за всички членове на семейството, така че всеки може да намери изключително лесно това, което иска.

Хладилната част разполага с 5 термоустойчиви стъклени полици, които се почистват лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети. Може да поставяте тежки предмети до 25 кг на всеки рафт.

В долната част хладилника разполага с отделения за зеленчуци и плодове, което ги поддържа свежи за дълго време.

Вътрешната част се осветява изцяло от LED осветление, като консумираната енергия е по-малко от 7 пъти от нормалната крушка.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от лявата страна и разполага с три отделения. Вратата на фризера е с вградена вертикална дръжка. Големите отделения във фризера предлагат множество възможности за замразяване на месо, риба и зеленчуци.

Фризерът разполага и с функцията Vario Zone, която позволява на рафтовете във фризера да могат да се отделят за образуване на допълнително пространство. Вратата на фризера е оборудвана с три неподвижни рафта – 1 малък и 2 големи.

Samsung RH56J6917SL разполага с машината за лед и резервоар за студена вода, които имат постоянна връзка с мрежата за питейна вода. Машината за лед може да се изключи и автоматично да зарежда 6-литровия резервоар с вода.

Интегрираният воден филтър осигурява оптимално качество на водата за производство на пресни ледени кубчета или студена вода. Необходимостта от смяна на водния филтър се показва от електронната система.

Производственият капацитет на машината за лед е 2 кг за 24 часа като прозрачното отделение ви позволява да видите колко точно лед ви остава.

Други

Хладилникът е снабден с уплътнение, което е антибактериално и предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Този модел има отлична степен на изолация и има автономност от 12 часа без възможност от отдаване на хладина.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас SN, N, ST, Т .

Уреда е проектиран да работи икономично в диапазон на температурата от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

От гледна точка на функциите и технологията, уредът има оптична и акустична система за предупреждение, когато вратата е отворена за повече от 60 секунди.

Оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Уредът разполага с 9 сензора Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурите на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е поддържането на постоянна подходяща температура вътре, независимо от външната.

Модела разполага с автоматична функция за охлаждане, която се връща към нормалната работа веднага щом се достигне желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Функцията Power Cooling осигурява бързо охлаждане на нови съхранените продукти и поддържа постоянна температура вътре в устройството.

Функцията Super Cool намалява температурата на хладилника до + 2 ° C в рамките на 12 часа, идеална за бързо охлаждане на новосъхранените продукти.

Енергийна ефективност

Уреда разполага с енергийна ефективност клас А + и с годишно потребление на енергия от 452 кВтч, а дневното потребление на енергия от 1.20 кВтч.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) см 179.9 x 91.2 x 73.2 и тегло от 133 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от топ предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Моделът разполага с изключително много иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който ще придаде стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.