Ревю на хладилник с фризер Samsung RL4363FBASL/EF


Samsung RL4363FBASL/EF е перфектният избор за вас, ако търсите голям и надежден хладилник с фризер, който се отличава с голям набор от функционалности и екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Samsung RL4363FBASL/EF

Моделът съчетава най-новите технологии, като в същото време дизайнът му е много привлекателен – открояващ се с иноксовия си цвят.

Той дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Това е практичен хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания. Разполага с комбинирана система против замръзване.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Управление

LCD дисплеят е със сензорен контрол на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Информация за температурата във фризера;
  • Информация за температурата в хладилника;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване Full No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Устройството разполага с технологията Space Max Technology. Тя се състои от много тънка стена, която създава по-голям вътрешен капацитет, без да жертва енергийната ефективност.

Функции на хладилника

Samsung RL4363FBASL/EF

Максималният нетен капацитет на уреда от 432 литра се разпределя между 300 литра за хладилника и 132 литра за фризера.

Полиците за съхранение на храна се състоят от 4 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Модела разполага с 4 рафта на вратата, които биха задоволили напълно вашите нужди. Най-долният рафт е специално проектиран за съхранение на големи кутии от мляко и сок.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове. То ще ви позволи да ги задържите свежи за дълго време.

Наслаждавайте се на удобството и функционалността на външния диспенсър за вода.

Функции на фризера

Достъпът до храна е изключително лесен чрез четири пластмасови чекмеджета, разположени едно върху друго.

Голямото отделение на фризера  предлага множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване и функция за правене на лед.

Мощността на замразяване на фризера е 12 кг. за 24 часа.

Други

Той е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии и по този начин запазва свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра  изолация и степен на автономност без ток до 20 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за райони с температура на околната среда с климатична клас: SN – T. Уредът е проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност, предлагана от модела е много добра – клас A++, а годишна консумация на енергия е едва 296 kWh.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 70 x 74 и тегло 93 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung включва множество иновации и е със страхотен дизайн в цвят инокс, който би паснал добре на всяка кухня. Препоръчваме ви го, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност, както и изгодната му цена.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на хладилник Samsung RL4353RBASL/EO