Ревю на двукрилен хладилник Samsung RS68N8650SL/EF


Samsung RS68N8650SL/EF е идеалният избор, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by side. Той разполага с огромен обем и всички основни функции, от които бихте имали нужда при това на супер цена.

Основни характеристики на Samsung RS68N8650SL/EF

Запознай се с новата звезда във вашата кухня. Този Side by side хладилник на Samsung е проектиран да внесе свежест и хармония във всяка кухня.

Дълбочината на рафтовете и височината му се съчетават хармонично със всяка модерна кухнята, а самият той се отваря широко и прави съхранението на всяка храна по-лесно.

Неговата система за охлаждане Duo Twin Plus и регулируема температурна технология също запазват храната по-свежа.

Съхранявайте и виждай всичко! Моделът разполага с голям капацитет, така че в хладилника и фризера има много място за съхранение на храна от всеки вид и с всякаква форма.

Има и 2 врати, които се отварят широко, за да виждате всичко наведнъж – точно когато ви потрябва.

Освен това той разполага и с удобен диспенсър за вода, който е вграден в корпуса на хладилника.

Това е идеалното решение за охлаждане на водата в горещите летни дни, особено когато забравим да сложим вода в хладилника или лед във фризера и трябва да се охладим веднага.

Този Side by side хладилник от Samsung е оборудван с най-съвременни технологии и е идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания

Управление

Моделът е оборудван със скрит от вътре LCD дисплей със сензорен контрол,  чрез който може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи дават възможност за:

  • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Режим ECO – хладилникът работи на най-ниска консумация на енергия.
  • Включване/изключване на режим ваканция – за пестене на енергия при дълго отсъствие от дома.

Система на охлаждане 

Забравете досадното размразяване – Samsung RS68N8650SL/EF е със система за автоматично размразяване Full No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Прецизният и индивидуален температурен контрол на двете отделения се получава чрез системата Duo Cooling, която осъществява независимо охлаждане. В допълнение, системата елиминира трансфера на миризми и спира процеса на дехидратация на храната.

Моделът има Multi въздушен поток за охлаждане. Това е технология, която позволява преминаването на студения въздух през множество канали от мрежа, която се поддържа постоянна температура и влажност. Тази технология поддържа качеството на храната и свежестта им за по-дълъг период.

Функции на хладилника

Samsung RS68N8650SL/EF

Хладилника разполага с полезен обем от 398 литра и има две самостоятелни врати, които повишават негова енергийна ефективност.

Горната час е оборудвана с 2 рафта за съхранение на продукти, които са изработени от закалено стъкло. Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета , които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълъг период от време. Над тях се намира плъзгащ се рафт, който е изключително удобен.

Вратата е със солидни вертикална дръжка, оборудвана от вътрешната страна с 5 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на:

  • горните два рафта са за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • тези под тях е за съхранение на буркани и за бутилки с над и под средното ниво.

Чрез дозатора за вода може утолите жаждата си през топлите месеци на годината, като друго предимство е, че не необходимо да инсталирате уреда към водопроводната мрежа.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризера е разположен от лявата страна на уреда с общ капацитет от 210 литра и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 4 и са изработени от закалено стъкло.

Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата на фризера е оборудване с 2 фиксирани подразделения.

Други

Хладилникът е снабден с антибактериално покритие с цел да предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Моделът има отлична степен на изолация с автономност от 10 часа при спиране на тока.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – N – ST – T  – проектиран да работи икономично в диапазона на температура на + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда е много добра за размерите му – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 450 kWh.

Това се дължи и на високоефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска в това число шума на уреда достига само до 39 dB.

Размери и тегло

Samsung RS68N8650SL/EF има следните размери: (В x Ш x Д ) cm 178 x 91.2 x 71.6 и тегло от 124 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-добрите предложенията на пазара сред двукрилните хладилници от типа Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност и супер изгодна цена.