Ревю на двукрилен хладилник Samsung RS68N8671B1/EF


Samsung RS68N8671B1/EF е идеалният избор за вас, ако търсите голям и функционален Side by Side хладилник с много екстри, при това на страхотна цена.

Основни характеристики на Samsung RS68N8671B1/EF

Моделът е оборудван с високо ефективен компресор, който позволява независимо охлаждане на хладилника и фризера.

Той е оборудван с най-съвременни технологии, идеален е за големи семейства имащи различни хранителни предпочитания.

Дизайнът му е много привлекателен, като се откроява със своя черен цвят, даващ усещане за стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня.

Управление

LCD дисплеят със сензорен екран се намира във вътрешната част на хладилното помещение, като чрез него може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Показател на температурата във фризера;
  • Показател на температурата в хладилника;
  • Функция за бързо замразяване;
  • Функция за бързо охлаждане;
  • Предупредителен индикатор за секцията на замразяване;
  • Предупредителна индикация за отворена врата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Охлаждащата системата предотвратява натрупването на лед във фризера, като същевременно поддържа ниска консумация на енергия, както и поддържа  отделенията в идеален микро климат и запазва храната прясна за по-дълъг период.

Duo Twin Plus системата на Samsung контролира температурите на двете отделения . В допълнение, Duo Twin Plus системата премахва миризми и спира процеса на дехидратация на съхраняваните продукти.

Функции на хладилника

 Samsung RS68N8671B1/EF

Хладилното пространство е с полезен обем от 398 литра като разполага с две специални отделения за плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и т.н.

Рафтовете са разделени на три зони, подходящи за всички членове на семейството, така че всеки може да намери изключително лесно това, което иска.

Хладилната част разполага с 4 термоустойчиви подвижни стъклени рафта, които се почистват лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част хладилника разполага с две отделения за зеленчуци и плодове, което ги поддържа свежи за дълго време.

Вътрешната част се осветява изцяло от LED осветление, като консумираната енергия е по-малко от 7 пъти от нормалната крушка.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от лявата страна и разполага с общ обем от 210 литра. В него са разположени четири стъклени рафта, два  рафта на вратата и две специални отделения за замразяване на различни плодове и зеленчуци.

Уредът разполага с машината за лед както и с диспенсър за вода, разположени във вратата на фризера.

Интегрираният воден филтър осигурява оптимално качество на водата за производство на пресни ледени кубчета или студена вода.

Необходимостта от смяна на водния филтър се показва от електронната система.

Производственият капацитет на машината за лед е 2 кг за 24 часа като прозрачното отделение ви позволява да видите колко точно лед ви остава.

Други

Хладилникът е снабден с антибактериално, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Моделът има отлична степен на изолация и има автономност от 10 часа без възможност от отдаване на хладина.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас SN, N, ST, Т . Проектиран да работи икономично в диапазон на температурата от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

Уредът разполага с 9 сензора Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурите на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е поддържането на постоянна подходяща температура вътре, независимо от външната.

Функцията Power Cooling осигурява бързо охлаждане за новосъхранени продукти и позволява поддържането на постоянна температура вътре в устройството.

Super Cool функцията намалява температурата на хладилника до + 2 ° C в рамките на 12 часа, идеална за бързо охлаждане на съхраняваните продукти.

Samsung RS68N8220B1/EF

Енергийна ефективност

За огромният капацитет на хладилника енергийната ефективност на е много добра, с клас А ++ и с годишно потребление на енергия от 387 kWh.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) см 178 x 91.2 x 71.6.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от топ предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Модела разполага с изключително много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всеки дом. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. Със своята модерна визия и множество иновации и функции този двукрилен хладилник на Samsung със сигурност ще бъде звездата във вашата кухня.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на двукрилен хладилник Samsung RS68N8220B1/EF