Ревю на двукрилен хладилник Samsung RS7778FHCSR


Samsung RS7778FHCSR е идеалният избор за вас, ако търсите голям Side by Side хладилник с много функции, при това на страхотна цена.

Основни характеристики на Samsung RS7778FHCSR

Моделът е оборудван с най-новите технологии в същото време се отличава със страхотния си дизайн в сребрист цвят, включващ LCD дисплей както и минибар.

Със своята стилна външност този модел ще допринесе за модерния вид на вашата кухнята.

Управление

LCD дисплеят със сензорен екран се намира на вратата на фризера над диспенсъра за вода, като чрез него може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Показател на температурата във фризера;
  • Показател на температурата в хладилника;
  • Регулиране на функцията за бързо замразяване;
  • Регулиране на функцията за бързо охлаждане;
  • Предупредителна индикация за отворена врата.

Система на размразяване

Отделенията за охлаждане и замразяване са разположени едно до друго вертикално. Те са напълно разделени, като всяко от тях има собствена врата за достъп. Този модел разполага с хладилник и фризер с изцяло Full No Frost система.

Вече може да забравите за досадното размразяване. Samsung RS7778FHCSR е със система за автоматично размразяване Full No Frost. Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Чрез вентилатор, който осигурява циркулацията на въздух, влажният въздух се отправя в специално отделение, като по този начин уреда не образува скреж.

В резултат от размразяването водата изтича от уреда в тава, намираща се над компресора. Това е мястото, където водата се изпарява, подпомогната от топлината, освободена от компресора по време на неговата работа.

Технологията No Frost предотвратява натрупването на лед и поддържа постоянна температура във всеки ъгъл. Освен това тя осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Duo Twin Plus системата на Samsung контролира температурите на двете отделения . В допълнение, Duo Twin Plus системата премахва миризми и спира процеса на дехидратация на съхраняваните продукти.

Функции на хладилника

Samsung RS7778FHCSR

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 359 литра като разполага с две специални отделения за плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и т.н.

Рафтовете са разделени на три зони, подходящи за всички членове на семейството, така че всеки може да намери изключително лесно това, което иска.

Хладилната част разполага с 5 термоустойчиви стъклени полици, които се почистват лесно и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част хладилника разполага с две отделения за зеленчуци и плодове, което ги поддържа свежи за дълго време.

Вътрешната част се осветява изцяло от LED осветление, като консумираната енергия е по-малко от 7 пъти от нормалната крушка.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от лявата страна и разполага с три отделения. Вратата на фризера е с вградена вертикална дръжка.

Големите отделения във фризера предлагат множество възможности за замразяване на месо, риба и зеленчуци.

Фризерът разполага и с функцията Vario Zone, която позволява на рафтовете във фризера да могат да се отделят за образуване на допълнително пространство. Вратата на фризера е оборудвана с два неподвижни рафта.

Samsung RS7778FHCSR разполага с машината за лед и резервоар за студена вода, които имат постоянна връзка с мрежата за питейна вода.

Машината за лед може да се изключи и автоматично да зарежда 6-литровия резервоар с вода.

Интегрираният воден филтър осигурява оптимално качество на водата за производство на пресни ледени кубчета или студена вода.

Необходимостта от смяна на водния филтър се показва от електронната система.

Производственият капацитет на машината за лед е 2 кг за 24 часа като прозрачното отделение ви позволява да видите колко точно лед ви остава.

Други

Вратите са снабдени антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре в хладилника и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Този хладилник притежава отлична степен на изолация и има автономност от 12 часа без възможност от отдаване на хладина.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас SN, N, ST, Т . Уредът е проектиран да работи икономично в диапазон на температурата от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

От гледна точка на функциите и технологията, моделът има оптична и акустична система за предупреждение, когато вратата е отворена за повече от 60 секунди.

Оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Уредът разполага с 9 сензора Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурите на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е поддържането на постоянна подходяща температура вътре, независимо от външната.

Модела разполага с автоматична функция за охлаждане, която се връща към нормалната работа веднага щом се достигне желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Power Cooling осигурява бързо охлаждане на ново съхранените продукти като поддържа постоянна температура вътре в устройството.

Освен това има и функцията Super Cool, която намалява температурата на хладилника до + 2 ° C в рамките на 12 часа, идеална за бързо охлаждане на съхраняваните продукти.

Модела разполага с минибар, чрез който лесно може да вземете желаната от вас охладена напитка, без да отваряте вратата на хладилника и да пускате студения въздух на вън.

Това помага за пестене на енергия и е лесно да грабнете любимата напитка. Вратата, която се отваря с едно докосване, служи също и като рафт, на който можете да си налеете питие.

Samsung RS7778FHCSR

Енергийна ефективност

За огромният капацитет на хладилника енергийната ефективност на е много добра, с клас А ++ и с годишно потребление на енергия от 353 kWh.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) см 178.9 x 91.2 x 71.2 и тегло от 135 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от топ предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Модела разполага с изключително много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който ще придаде стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.