Ревю на климатик Samsung Triangle 9000 BTU Wi-Fi


Samsung Triangle 9000 BTU Wi-Fi е един от най-модерните климатици на пазара през тази година. Благодарение на отличното съотношение между цена и качество, той успя бързо да стигне  до върха на най-продаваните продукти от тази ниша.

Основни характеристики на климатик Samsung Triangle AR09RXWSAURNEU

Още на пръв поглед си личи, че от Samsung са положили сериозни усилия с дизайна. Той се различава същински от своите конкуренти със своя стилен триъгълен дизайн. Модела е изцяло проектиран така, че да е по вкуса на европейския потребител.

Този климатик на Samsung е проектиран из основи да бъде изключително ефективен. Неговата уникална триъгълна конструкция разполага с по-широк отвор за поемане на повече въздух.

Подобрената ширина и ъгъл на неговия изход, допълнителните V-образни перки и по-големият вентилатор гарантират по-бързо охлаждане и издухване на въздуха на по-големи разстояние и площ. Така до всеки ъгъл на вашата стая достига свеж хладен въздух.

Samsung Triangle  може да се използва както за охлаждане през летните жеги, така и за отопление през студените месеци.

Капацитетът му е подходящ за помещение до 70 кубични метра. Препоръчва се за стаи с площ до 25 квадратни метра, с височина до 2.7 метра.

Капацитетът на охлаждане и затопляне на разглеждания климатик е 9000 BTU.

Инверторната технология намалява потреблението на енергия с най-малко 40% в сравнение с конвенционалната технология.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Samsung AR09RXWSAURNEU работи най-ефективно при външни температури до -15 ° C при отопление и до + 46° C при охлаждане.

Този климатик Inventor използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Основни функции

Функциите, с които разполага модела се разделят на сезонни и постоянни. В първата категория се включват онези, които имат пряко влияние върху температурата – отоплението и охлаждането. Вентилацията и изсушаването могат да  бъдат полезни през цялата година, като ефективно ще се борят срещу мухъл и ще освежат въздуха в помещението.

Филтриращата система на този модел е една от най-добрите и е способна да пречисти въздуха напълно, като елиминира всички вируси, бактерии или алергени.

Освен това филтрите се отстраняват много лесно при почистване, което повишава техният живот и  премахва необходимостта от периодична подмяна. Нещо повече, устройството притежава функция, която ви предупреждава кога е дошло времето да почистите филтрите.

Климатикът има възможност да се контролира чрез инфрачервено дистанционно или чрез Wi-Fi модул за управление. Вторият начин може да ви позволи пълен контрол на уреда, дори и да не сте си у дома.  Изисква се само смартфон, свързан към интернет.

По този начин може да зададете старта на която и да е от програмите само няколко минути преди да се приберете в своя дом, за да бъдете посрещнати от перфектната атмосфера.

В допълнение, системата може да се възобнови автоматично, в зависимост от последните настройки преди прекъсвания на захранването.

Функцията за бързо охлаждане има за цел да подобри работата на климатика за ограничен период от време. С помощта на тази функция, той ще може да надвиши номиналната си мощност, докато не достигне зададените условия, след което автоматично ще възобнови своя нормален режим на работа.

Самопочистващата функция изсушава изпарителя веднага след като е завършен един от основните работни режими. Това премахва възможността за образуване на бактерии и плесен по повърхността на вътрешните части на уреда, което от своя страна премахва неприятните миризми.

Функцията за добър сън е предназначен да предпазва съня ви от всякакви смущаващи фактори през нощта. Перфектен за почивка, съчетан с повишена икономия на консумираната енергия.

Режимът за един потребител на климатика на Samsung използва по-малък капацитет на компресора, намалявайки консумацията на енергия, като едновременно с това осигурява хладна и комфортна среда. Така можете да го използвате, когато сте сами дори в горещ ден, без да се тревожите за сметката си за ток.

Енергийна ефективност и шум

Samsung Triangle разполага с енергийно ефективен цифров инвертор с EER 10.1. Той може да поддържа желаната температура без често включване и изключване, така че консумира по-малко енергия.

Цифровият инвертор Ви помага да се чувствате комфортно за по-продължително време, като същевременно използва минимално количество енергия.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление –  А.

Енергийната ефективност на климатичната система е сравнително добра, с номинална консумация от 840 W за охлаждане и 820 W на отопление.

Минималното ниво на шум e 19 dB, а максималното не превишава 37 dB при най-силна степен на вентилация на вътрешното тяло. Въпреки, че тази стойност е незначителна, за да създаде реален звуков дискомфорт, то не можем да кажем, че устройството е сред най-тихите климатици на пазара. Външното тяло не превишава 46 dB.

Нашето мнение за продукта

Заключението ни е, че това е един от най-модерните климатици на пазара, които може да закупите на изключително изгодна цена. Уникалната триъгълна конструкция на климатика подобрява производителността му, което позволява по-бързо циркулиране на хладен въздух на по-големи разстояние и площ в дома Ви. Неговият цифров инвертор също осигурява значително по-голяма енергийна ефективност. А Easy Filter отстранява прах, замърсители, алергени, бактерии и вируси. Освен това, той изпъква пред основните си конкуренти с естетическия си вид, като същевременно не отстъпва по функционалност и цена.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на климатик Samsung Triangle 12000 BTU Wi-Fi