Ревю на прахосмукачка Samsung VC07M25F0WP/GE

Samsung VC07M25F0WPGE


Samsung VC07M25F0WP/GE е идеалният избор за вас, ако търсите компактна и надеждна прахосмукачка без торба, предлагаща се на супер изгодна цена.

Основни характеристики на прахосмукачка Samsung VC07M25F0WP/GE

От 1969 г. световноизвестната марка Samsung убеждава своите клиентите във високото качество и перфектната работа на ежедневните си продукти. На световния пазар тази марка обикновено се признава за един от лидерите в света на електротехниката и технологиите, така че самото й име е най-добрата гаранция за вашето най-голямо удовлетворение!

Това е удобна за използване прахосмукачка без торба, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

Уреда е компактен и лек с разположен специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Благодарение на специалната EZClean Cyclone филтрираща технология, въртящият се въздух отделя  прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера, които само с 3 лесни движения  отстранявате и изчиствате, без да докосвате събралата се мръсотия.

Основни предимства

  • Без необходимост от закупуване на скъпи сменяеми торби.
  • Лесно свалящия се 2.5-литров контейнер.
  • Благодарение на миещия се микрофилтър и антибактериаления HEPA филтър, прахосмукачката на Samsung е подходяща за страдащи от алергии.  Висококачественият HEPA филтър е проектиран да улови до 99,9% микроби до 0,3 микрона!
  • Специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
  • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
  • Възможност за почистване на твърди подове и килими с една приставка.
  • Качествена метална телескопична тръба.
  • Дължина на кабела от 6 метра с радиус на действие 9.2 метра.
  • Футуристичен дизайн в лилаво.

Нашето мнение за продукта

От samsung предлагат идеалното решение за компактна прахосмукачка без торба за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн и лесно използване, високоефективния HEPA филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме модела, ако търсите компактна и ефективна прахосмукачка без торба с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →