Ревю на робот прахосмукачка Samsung VR10M702HUW/GE


Samsung VR10M702HUW/GE е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Този робот ще се грижи за по-доброто изчистване и удовлетворяващи резултати със своите усъвършенствани и по-качествени технологии.

Системата Visionary Mapping™ Plus намира най-оптималния път за по-бързо и ефективно почистване.

Edge Clean Master почиства ръбовете и ъглите по-ефективно със своята мъхеста четка, а Auto Shutter създава бариера, която помага за събирането на повече прах. Освен това технологията разпознава ъглите на стаята и ги почиства с до 10% повече смукателна мощ от досегашните модели.

CycloneForce гарантира екстремна смукателна мощ. Тя генерира силни центробежна сили и извлича мръсотията и големите частици прах от въздуха във външна камера. Така запазва филтъра чист, а задръстването му е по-малко от досега.

Надстроените колела Easy Pass™ се справят лесно с повечето препятствия, като например рамките на вратите и килимите.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, то робота автоматично ще се премества в док станцията си, за да я презареди. След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Samsung VR10M702HUW/GE

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове и килими;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа между 30 минути и 1 час според натоварването и сравнително бързо зареждане до 4 часа.

Виж ревю на: Робот прахосмукачка Samsung VR10M701HUW/GE

Нашето мнение за продукта

Този робот прахосмукачка ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. VR10M702HUW/GE може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.