Ревю на робот прахосмукачка Samsung VR20M707HWS/GE


Samsung VR20M707HWS/GE е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

VR20M707HWS/GE на Samsung ще се погрижи за поддържането на чистотата във вашия дом със своята качествена технология.

Системата Fullview Sensor 2.0  намира най-оптималния път за по-бързо и ефективно почистване.

Edge Clean Master почиства ръбовете и ъглите по-ефективно със своята мъхеста четка, а Auto Shutter създава бариера, която помага за събирането на повече прах. Освен това технологията разпознава ъглите на стаята и ги почиства с до 10% повече смукателна мощ от досегашните модели.

CycloneForce гарантира екстремна смукателна мощ. Тя генерира силни центробежна сили и извлича мръсотията и големите частици прах от въздуха във външна камера. Така запазва филтъра чист, а задръстването му е по-малко от досега.

Самопочистващата се четка намалява количеството прах и косми, които се събират по връхчетата ѝ. Събират се в центъра на четката, така че по-лесно да бъдат засмукани в кошчето.

Защитете вашите  мебели от повреда с помощта на Virtual Guard ™. Просто активирайте функцията с натискане на бутон и задайте зоните с ограничен достъп.

Надстроените колела Easy Pass™ се справят лесно с повечето препятствия, като например рамките на вратите и килимите.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, то робота автоматично се премества в док станцията си, за да я презареди. След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове и килими;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа между 30 минути и 1 час според натоварването и сравнително бързо зареждане до 4 часа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка Samsung VR10M702HUW/GE

Нашето мнение за продукта

Тази робот прахосмукачка Samsung ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. VR20M707HWS/GE може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.