Ревю на климатик Samsung Wind-Free 12000 BTU


Samsung Wind-Free 12000 BTU е един от най-модерните климатици на пазара през тази година. Той предлага отличното съотношение между цена и качество, в същото време е със страхотен триъгълен дизайн.

Основни характеристики на климатик Samsung AR12RXWXCWKNEU

Още на пръв поглед си личи, че от Samsung са положили сериозни усилия с дизайна. Той се различава същински от своите конкуренти със своя стилен триъгълен дизайн. Модела е изцяло проектиран така, че да е по вкуса на европейския потребител.

Samsung Wind-Free може да се използва както за охлаждане през летните жеги като може да работи в тропическа среда с външна температура от + 46 ° C,така и за отопление през студените месеци.

Капацитетът му е подходящ за помещение до 100 кубични метра. Препоръчва се за стаи с площ до 35 квадратни метра, с височина до 2.7 метра.

Инверторната технология намалява потреблението на енергия с най-малко 40% в сравнение с конвенционалната технология.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Капацитетът на охлаждане и затопляне на климатика Samsung AR18RXWXCWKNEU е 12000 BTU.

Тази климатик работи най-ефективно при външни температури до -15 ° C при отопление и до + 46 ° C при охлаждане.

Samsung Maldive използва хладилен агент от последно поколение R32. Този хладилен агент не влияе негативно върху околната среда и в същото време е по-ефективен спрямо масово използвания предходен такъв.

Филтриращата система на този модел е една от най-добрите и е способна да пречисти въздуха напълно, като елиминира всички вируси, бактерии или алергени.

Освен това филтрите се отстраняват много лесно при почистване, което повишава техният живот и  премахва необходимостта от периодична подмяна. Нещо повече, устройството притежава функция, която ви предупреждава кога е дошло времето да почистите филтрите.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=117&v=-O9pR5B4Pas

Основни функции на Samsung Wind-Free 12000 BTU

Функциите, с които разполага модела се разделят на сезонни и постоянни. В първата категория се включват онези, които имат пряко влияние върху температурата – отоплението и охлаждането. Вентилацията и изсушаването могат да  бъдат полезни през цялата година, като ефективно ще се борят срещу мухъл и ще освежат въздуха в помещението.

Моделът има възможност да се контролира чрез инфрачервено дистанционно или чрез Wi-Fi модул за управление. Вторият начин може да ви позволи пълен контрол на уреда, дори и да не сте си у дома.  Изисква се само смартфон , свързан към интернет и инсталирано приложение SmartThings.

По този начин може да зададете старта на която и да е от програмите само няколко минути преди да се приберете в своя дом, за да бъдете посрещнати от перфектната атмосфера.

В допълнение, системата може да се възобнови автоматично, в зависимост от последните настройки преди прекъсвания на захранването.

Функцията за бързо охлаждане има за цел да подобри работата на климатика за ограничен период от време. С помощта на тази функция, той ще може да надвиши номиналната си мощност, докато не достигне зададените условия, след което автоматично ще възобнови своя нормален режим на работа.

Технологията Digital Inverter 8-полюса охлажда въздуха с 43% по-бързо, а триъгълната архитектура разсейва студения въздух още повече спрямо по-старите модели на марката.

Функция за самопочистване – функцията предотвратява образуването на бактерии и плесен като поддържа топлообменника сух и по този начин осигурява по-здравословна среда.

Функцията за добър сън е предназначен да предпазва съня ви от всякакви смущаващи фактори през нощта. Перфектен за почивка, съчетан с повишена икономия на консумираната енергия. Режимът Good Sleep, Wind-Free създава идеален климат за добър нощен сън – без студен въздух.

Със защитата Triple Protector Plus външното устройство работи в най-трудните среди. Triple Protector Plus не позволява претоварване на компресора и контролера с променливи електрически токове. В същото време външното тяло разполага с антикорозионно покритие и може да издържи на изключително тежки външни условия.

Енергийна ефективност и шум

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на затопляне е А, с номинална консумация при охлаждане 1220 W и при отопление 950 W.

Максималното ниво на шума при най-силна степен на вентилация на вътрешното тяло не превишава 40 dB, а при най-ниско натоварване е едва 19 dB. Това прави устройството да бъде едно от най-тихите на пазара. А максималното ниво на шум външно устройство достига 48 dB.

Нашето мнение за продукта

Заключението ни е, че този Samsung Wind-Free е един от най-модерните климатици на пазара, които може да закупите на изключително изгодна цена. Той изпъква пред основните си конкуренти с естетическия си вид, блестящи функционалности, висока енергийна ефективност и нисък шум.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на климатик Samsung Triangle 12000 BTU Wi-Fi