Ревю на пералня Samsung WW70J5345FW/LE

Samsung WW70J5345FW/LE


Samsung WW70J5345FW/LE е перфектния избор за вас, ако търсите надеждна и икономична пералня, оборудвана с най-новите функции и технологии, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Samsung WW70J5345FW/LE

Уредът разполага с компактна и стабилна конструкция и има следните размери (В х Д х Ш в см): 85 х 55 х 60  и нетно тегло 62 кг.

Проектиран е така, че да не заема твърде много място и в същото време да бъде с оптимален капацитет.

Пералнята е изключително тиха и работа от 62 dB при пране и 76 dB при центрофугиране, достигайки до най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Максимален капацитет на натоварване на този модел е 7 кг и 1200 оборота в минута.

Samsung има технология за промяна на скоростта на оборотите на центрофугата, където можете да изберете броя на оборотите в зависимост от вида на програмата и вида на дрехите, от минимум 400 до максимум 1200 оборота в минута.

Вляво от  контролния панел се намира дозатора с 3 отделения за твърди и течни препарати. Благодарение на технологията Stay Clean секцията винаги остава чиста, без остатъци от перилни препарати поради специалното самопочистване.

Уникалният, леко вълнообразен дизайн на барабана с “диамантени” ръбове е изключително деликатен с дрехите. Малките дупки за оттичане на вода също спомагат за максималната защитита на тъканите.

Вратата е с диаметър 33 см, а люка е се отваря на 135 градуса. Отложеният старт ви позволява да настроите удобния за вас час за включване на прането. Старта може да се отложи до 24 часа.

Управление

Контролния панел с дизайн Crystal Gloss се намира в горната част на уреда, където се намира и  удобен кръгъл бутон с основните програми за изпиране. Дисплеят със синя подсветка е широк и е оборудван с тъч бутони, чрез тях може  да управлявате и следните основните функции:

  • незабавен и отложен старт;
  • настройка на температурата;
  • оставащото време;
  • настройки на оборотите на центрофугата;
  • светещ индикатор за заключване;
  • бързо изпиране в 2 варианта;
  • Eco Bubble функция;
  • Smart Check (Интелигентна проверка).

Основни функции

С този модел можете да премахвате или добавяте пране по време на започната програма. Но това може да стане до 10 минути след началото ѝ, с изключение на тази за памук.

В допълнение има възможност да се правят промени в спомагателните функции, температурата и скоростта на центрофугиране, ако това е необходимо.

С тази пералня имате възможност да рестартирате и промените вече зададена програма за пране.

Child safe функцията за заключване на контролните елементи на уреда предотвратява случайно спиране или промяна на програмата от деца.

Този модел притежава Air Bubble технология, при която милиони въздушни мехурчета активират перилния препарат и навлизат във влакната на дрехите, където генерират импулси, които спомагат за перфектното изпиране на дрехите, дори и в студена вода.

Освен това тази технология намалява триенето между дрехите и барабана, като по този начин дрехите остават защитени.

Благодарение на автоматичната система за регулиране на водата, постъпването на водата се регулира по електронен път според количеството и вида на прането, за постигане на отлични резултати при всяко пране с минимално изразходени на ресурси.

Моделът има две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума:

  • специалният дизайн на страничните стени на пералната машина значително намаляват нивата на шум и вибрации по време на прането.
  • електронно балансиране – разпределя равномерно прането вътре в барабана и намалява шума и вибрациите.

Чрез технологията Eco Drum Clean може да се поддържа чиста перална машина без използване на силни химикали. Не сте сигурни кога да почиствате барабана? Алармата се задейства след 40 пранета, за да ви напомни.

Допълнително функции

Aqua Safe – тази функция регулира потреблението на водата и контролира използването на излишна вода в зависимост от количеството на дрехите, които искате да изперете. Изперете дрехите си с оптимална консумация на вода и спестете в дългосрочен план.

Този модел е оборудван с автоматичен контрол и смарт функция за проверка при проблеми.

Просто свържете  пералнята към Wi-Fi мрежата, след това може да чрез диагноза на уреда да откриете и лесно да отстраните възникнала неизправност с помощта на специално създадено приложение от вашият смартфон.

Функцията Super Eco Wash е опция за миене със студена вода и намалява на потреблението на енергия с до 80%.

Този модел е  оборудван с контрол на работните температури и защита от прегряване.

В края на всяка програмата сигнал ни предупреждава за края на цикъла на пране.

Програми за пране

Пералня Samsung WW70J5345FW/LE

Можете да избирате между 10 предварително зададени програми за по-ефективно изпиране: синтетичен, памук, вълна, ръчно пране, бързо измиване и т.н.

Бързо изпиране за 15 минути

Специална програма за изпиране на леко замърсени дрехи бързо и ефективно.

Ръчно пране

програмата е посветена да изпира вълна и деликатно пране, за които се препоръчва ръчно пране.

Спортни дрехи

Ако сте спортист, пералнята е оборудван със специална спортна програми, предназначени за спортно облекло и спортни обувки.

Спалното бельо

Пригодена за най-ефективното изпиране на спално ви бельо. Опциите на програмата за памук имат пет температури: 20 ° С, 30 ° С, Еко 40 ° С, Еко 60 ° С, 95 ° С.

Програма за пране и пред пране памук и памучен текстил и бельо

Това включва пране на: бельо, покривки, хавлиени кърпи, спално бельо и т.н. до максимален размер от 2,5 кг.

Памучна еко

Програма с 2 опции (40 ° C и 60 ° C) за максимално количество пране до 2,5 кг.

Деликатно

С 2 опции за програмиране – коприна или вълна.

Бебешката програма

Идеална за изпиране на бебешки дрехи, тъй като ги изплаква много добре.

Децата имат много чувствителна кожа и не трябва да задържат детергенти върху дрехите си. Също така за тази цел е цикълът на интензивно изплакване. Това намалява риска за чувствителна кожа (за бебета или алергии и др.), дължащи се на възможни перилни препарати.

Центрофуга

Пералнята е с центрофуга разделена на няколко етапа включително, такава и с етапи на бавни движения. Този процес предотвратява образуването на гънки и гладенето ще бъде много по-лесно.

Последната програма “Memo”

Съхранява последната използвана настройка, дори когато пералнята е изключена.

Енергийна ефективност

Тази пералня е с най-висок клас на енергийна ефективност A +++ и има ниско потребление на ресурси, със средна годишна консумация на енергия 153 kWh.

Средната годишна консумация на вода на този модел е 8100 литра за година. Тази консумация е изчислена при 220 стандартни цикъла на пране при програма за памук при 60 ° C и при 40 ° C при пълен и частичен капацитет, както и при изключена консумация на енергия и при работа на празен ход.

Реалното потребление ще зависи от начина ви на използване на пералнята.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра пералня машина, предлагаща се на много достъпна цена. Препоръчваме ви я заради оптималният и капацитет и богатите функции и програми. Отделно този модел ще допринесе за намаляването на вашите сметки в дългосрочен план, чрез високата си енергийна ефективност А+++ и с много ниска консумация на вода за година. Samsung определено са се постарали с този модел и със сигурност ще оправдаят вашите очаквания.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →