Ревю на пералня Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE


Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE е перфектния избор за вас, ако търсите икономична пералня в средния клас, оборудвана с най-основните функции технологии, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Уреда разполага с компактна и стабилна конструкция и има следните размери (В х Д х Ш в см): 85 х 55 х 60  и нетно тегло 64 кг, като е проектиран така, че да не заема твърде много място.

Пералнята разполага с люк с диаметър 33 см и с ъгъл на отваряне на вратата до 135 градуса, което максимално ще ви улесни при употребата ѝ. Освен това уредът е пригоден да осигурява сравнително тиха работа до.

Освен това модела постига ултра-тиха работа при пране до 62 dB  и до 76 dB при центрофугиране, достигайки до най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Максимален капацитет на натоварване на този модел е 7 кг, а въртенето на барабана достига до 1200 оборота в минута.

Барабана е направен от полипропилен и топлоустойчив материал от неръждаема стомана с капацитет 58 литра.

Samsung има възможност за регулиране на броя обороти от минимум 400 до максимум 1200 оборота в минута.

Този модел има звено за контрол на напрежение, който предпазва от електрически колебания и прекъсване на електрозахранването, удължавайки  живота на пералнята.

Пералнята на Samsung ще стабилизира колебанията на напрежението в рамките на ± 25% и машината ще се рестартира автоматично след спиране на тока.

Управление

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван със LCD дисплей с електронно управление чрез бутони с възможност за регулиране на следните функции:

  • настройка на температурата за изпиране;
  • регулиране на оборотите на центрофугата;
  • регулиране на отложения старт;
  • Child safe със светещ индикатор;
  • Контролиране на функцията Eco Bubble;
  • Smart Check (Интелигентна проверка при възникнали проблеми).

Около бутона за избор на програми има разбираеми икони за всеки тип програма, като с него лесно можете да зададете желаният от вас цикъл.

Основни функции

Този модел притежава технология Air Bubble за измиване, където милиони въздушни балончета навлизат във влакната на дрехите и след това генерират импулси. Това спомага за ефективното изпиране на дрехите, дори и при пране в студена вода.

Поради тези балончета, триенето между дрехите и барабана бива намалено и така дрехите остават защитени. Мехурчетата активират перилния препарат, за да може той да проникне в тъканта и лесно да премахне замърсяването, дори и при студена вода от 15 ° С.

Освен това технологията Bubble Soak премахва почти всички трудно излизащи петна. Тя помага за премахването на множество различни упорити петна. Дрехите се накисват напълно в активни балончета, така че цялата мръсотия и петна се освобождават и могат да бъдат премахнати много по-ефективно.

Aqua Safe – тази функция регулира потреблението на водата и контролира използването на излишна вода в зависимост от количеството на дрехите, които искате да изперете. Изперете дрехите си с оптимална консумация на вода и спестете в дългосрочен план.

Системата за автоматично откриване на грешки Smart Check открива и диагностицира проблеми, предоставяйки лесни решения за отстраняване на неизправностите, като ползва приложение за смартфон. Това спестява време и избягва потенциални разходи за ремонт.

Допълнителни функции

Child safe функцията за заключване позволява на пералнята да се заключи, за да се предотврати случайно спиране или промяна на програмата от деца.

Вляво от  контролния панел се намира чекмеджето с 3 отделения за твърди и течни препарати. Благодарение на технологията за самопочистване Stay Clean, тази секция винаги ще остане чиста, без остатъци от перилни препарати.

Отложеният старт до 24 часа ви позволява да настроите удобния за вас време за пране.

Уредът е оборудван с две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума:

  • специалният дизайн на страничните стени на пералната машина значително намаляват нивата на шум и вибрации по време на прането.
  • електронно балансиране – разпределя равномерно прането вътре в барабана намалява шум и вибрации.

Чрез технологията Eco Drum Clean може да поддържате чиста перална машина без да използвате силни препарати. Аларма се задейства след  всяко 40 пране, за да ви напомни да включите функцията.

Програми за изпиране

Samsung WW70J5345MW/LE

Можете да избирате между 14 предварително зададени програми за  максимално ефективно изпиране като стандартните са: синтетичени, памук, вълна, ръчно пране.

А освен това може да разчитате и на следните по-специални програми:

Бързо изпиране за 15 минути

Специална програма за изпиране на леко замърсени дрехи бързо и ефективно.

Ръчно пране

програмата е посветена да изпира вълна и деликатно пране, за които се препоръчва ръчно пране.

Спортни дрехи

Ако сте спортист, пералнята е оборудван със специална спортна програми, предназначени за спортно облекло и спортни обувки.

Спалното бельо

Пригодена за най-ефективното изпиране на спално ви бельо. Опциите на програмата за памук имат пет температури: 20 ° С, 30 ° С, Еко 40 ° С, Еко 60 ° С, 95 ° С.

Програма за пране и пред пране памук и памучен текстил и бельо

Това включва пране на: бельо, покривки, хавлиени кърпи, спално бельо и т.н. до максимален размер от 2,5 кг.

Памучна еко

Програма с 2 опции (40 ° C и 60 ° C) за максимално количество пране до 2,5 кг.

Деликатно

С 2 опции за програмиране – коприна или вълна.

Бебешката програма

Идеална за изпиране на бебешки дрехи, тъй като ги изплаква много добре.

Децата имат много чувствителна кожа и не трябва да задържат препарат върху дрехите си. Също така за тази цел е цикълът на интензивно изплакване. Това намалява риска за чувствителна кожа (за бебета или алергии и др.), дължащи се на възможни перилни препарати.

Центрофуга

Пералнята е с центрофуга разделена на няколко етапа и барабанни бавни движения предотвратяващи източване на бельо. Този процес предотвратява образуването на гънки и гладенето ще бъде направено в много по-кратко време.

Последната програма “Memo”

Съхранява последната използвана настройка, дори когато пералнята е изключена.

Енергийна ефективност

Това е пералня е с най-висок клас на енергийна ефективност A +++ и ниско потребление на ресурси, със средна годишна консумация на енергия от 166 kWh.

Средната годишна консумация на вода на този модел е 7400 литра. Тази консумация е изчислена при 220 стандартни цикъла на пране при програма за памук при 60 ° C.

Реалното потребление ще зависи от начина ви на използване на пералнята.

Нашето мнение за продукта

Това е изключително качествена пералня машина, която се предлага на много достъпна цена. Препоръчваме ви я заради оптималния ѝ капацитет и богатите функции и програми, с които е оборудвана. Отделно тя ще допринесе за намаляване на вашите сметки в дългосрочен план, чрез високата си енергийна ефективност А+++ и ниската консумация на вода за година. Samsung определено са се постарали с този модел и със сигурност ще оправдаят и най-високите ви очаквания.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на пералня Samsung WF60F4E0W2W