Ревю на пералня Samsung WW70J5545FW/LE

Samsung WW70J5545FW/LE


Samsung WW70J5545FW/LE е идеалният избор за вас, ако търсите икономична пералня, оборудвана с най-новите функции и технологии, при това на супер цена.

Основни характеристики на Samsung WW70J5545FW/LE

Пералнята разполага с универсални размери (В х Д х Ш в см): 85 х 60 х 55  и има нетно тегло от 62 кг. Уредът е проектиран така, че да не заема много място и да пасва добре, дори и в по-малки помещения.

Тази пералня Samsung работи изключително тихо с шум до 62 dB при пране и до 79 dB при центрофугиране,

Максималният ѝ капацитет на натоварване е 7 кг, а скоростта на въртене на центрофугата достига до 1400 оборота в минута.

Пералнята има технология променливо центрофугиране на скоростта, където можете да изберете броя на оборотите в зависимост от вида на програмата и вида на дрехите, от минимум 400 до максимум 1400 оборота в минута.

Барабанът е направен от полипропилен и топлоустойчив материал от неръждаема стомана с капацитет 58 литра, с диаметър на люка 33 см и отваряне люка до 135 градуса.

Този модел има защита, който предпазва уредът от колебания в електрическата мрежа и прекъсване на електрозахранването, което удължава живота на пералнята.

Управление

Контролния панел се намира в горната част е оборудвана с кръгъл бутон за основните програми за измиване, а екранния дисплей е широк, със синя подсветка и плоски бутони (Touch Control), като реагира на най-малките докосване със следните функции:

 • незабавен старт;
 • настройка на температурата;
 • оставащото време (дисплей);
 • подбор;
 • центрофуга;
 • светещ индикатор за заключване;
 • бързо време за почистване в 2 варианта,
 • Eco Bubble;
 • Smart Check (Интелигентна проверка).

Основни функции

Пералнята ви позволява да премахвате или добавяте пране по време на всяка програма за изпиране. Но това може да стане до 10 минути след началото на програмата, с изключение на програма за памук.

В допълнение може да се правят промени в спомагателните функции, температурата и скоростта на центрофугиране, ако това е необходимо.

Child safe програма за заключване позволява на пералнята да се заключи, за да се предотврати случайно спиране или промяна на програмата от деца.

Вляво от контролния панел се намира чекмеджето с 3 отделения за твърди и течни препарати. Благодарение на технологията Stay Clean секцията винаги остава чиста, без остатъци от перилни препарати поради специалното самопочистване.

Отложеният старт ви позволява да настроите удобния за вас час за включване на прането. Старта може да се отложи до 24 часа.

Благодарение на автоматичната система за регулиране на водата, постъпването на водата се регулира по електронен път според количеството и вида на прането, за да се постигнат най-добри резултати при изпиране и енергийна ефективност.

Пералнята има две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума:

 • специалният дизайн на страничните стени на пералната машина значително намаляват нивата на шум и вибрации по време на прането.
 • електронно балансиране – разпределя равномерно прането вътре в барабана намалява шум и вибрации.

Чрез технологията Eco Drum Clean може да се поддържа чиста перална машина без използване на силни химикали. Не сте сигурни кога да почистите барабана? Алармата се задейства след 40 пранета, за да ви напомни.

Допълнително функции

Този модел притежава Air Bubble технология за измиване, където милиони въздушни мехурчета навлизат във влакната на дрехите и след това генерират импулси. Това спомага за ефективното изпиране на дрехите, дори и в студена вода.

Поради тези мехурчета, триенето между дрехите и барабана бива намалено и така дрехите остават защитени. Мехурчетата активират перилния препарат, за да може да проникне в тъканта и лесно да премахне замърсяването, дори и при студена вода при 15 ° С.

Ако направим няколко цикъла един след друг, без да променяме настройките, вече няма нужда да препрограмираме цикъла всеки път.

Освен това технологията Bubble Soak премахва почти всички трудно излизащи петна. Дрехите се накисват добре в мехурчета, така че петната ефективно да се отстраняват.

Aqua Safe – тази функция регулира потреблението на водата и контролира използването на излишна вода в зависимост от количеството на дрехите, които искате да изперете. Изперете дрехите си с оптимална консумация на вода и спестете в дългосрочен план.

Този модел е оборудван с автоматичен контрол и смарт функция за проверка при проблеми. Просто свържете пералнята към Wi-Fi мрежата, след това може да чрез диагноза на уреда да откриете и лесно да отстраните възникнала неизправност с помощта на специално създадено приложение от вашият смартфон.

Функцията Super Eco Wash е опция за миене със студена вода и дава намаляване на потреблението на енергия с до 80%.

Този модел е технологично оборудван с контрол на работните температури и защита от прегряване.

В края на програмата сигнал ще ви предупреди за края на цикъла на пране.

Програми за пране

Пералня Samsung WW70J5345FW/LE

Можете да избирате между 10 програми за по-ефективно изпиране: синтетичен, памук, вълна, ръчно пране, бързо измиване и други.

Бързо изпиране за 15 минути

Специална програма за изпиране на леко замърсени дрехи бързо и ефективно.

Ръчно пране

програмата е посветена да изпира вълна и деликатно пране, за които се препоръчва ръчно пране.

Спортни дрехи

Ако сте спортист, пералнята е оборудван със специална спортна програми, предназначени за спортно облекло и спортни обувки.

Спалното бельо

Пригодена за най-ефективното изпиране на спално ви бельо. Опциите на програмата за памук имат пет температури: 20 ° С, 30 ° С, Еко 40 ° С, Еко 60 ° С, 95 ° С.

Програма за пране и пред пране памук и памучен текстил и бельо

Това включва пране на: бельо, покривки, хавлиени кърпи, спално бельо и т.н. до максимален размер от 2,5 кг.

Памучна еко

Програма с 2 опции (40 ° C и 60 ° C) за максимално количество пране до 2,5 кг.

Деликатно

С 2 опции за програмиране – коприна или вълна.

Бебешката програма

Идеална за изпиране на бебешки дрехи, тъй като ги изплаква много добре.

Децата имат много чувствителна кожа и не трябва да задържат детергенти върху дрехите си. Също така за тази цел е цикълът на интензивно изплакване. Това намалява риска за чувствителна кожа (за бебета или алергии и др.), дължащи се на възможни перилни препарати.

Центрофуга

Пералнята е с центрофуга разделена на няколко етапа и барабанни бавни движения предотвратяващи източване на бельо. Този процес предотвратява образуването на гънки и гладенето ще бъде направено в много по-кратко време.

Последната програма “Memo”

Съхранява последната използвана настройка, дори когато пералнята е изключена.

Енергийна ефективност

Тази пералня Samsung има най-висок клас на енергийна ефективност клас A +++ и много ниско потребление на ресурси.

Средна годишна консумация на енергия е 153 kWh, а средната годишна консумация на вода е 7400 литра за година.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра пералня машина и се предлага на много достъпна цена. Препоръчваме ви я заради оптималният и капацитет и богатите функции и програми. Отделно този модел ще допринесе за намаляване на вашите сметки в дългосрочен план, чрез високата си енергийна ефективност А+++ и е с много ниска консумация на вода за година. Samsung определено са се постарали с този модел и със сигурност ще оправдаят вашите очаквания.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →