Ревю на пералня Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE


Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE е добър избор, ако търсите висок клас икономична пералня, оборудвана с най-новите технологии и то на страхотна цена.

Основни характеристики на Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Този уред разполага с компактна и стабилна конструкция и има следните размери (В х Д х Ш в см): 85 х 55 х 60  и нетно тегло около 61 кг – проектиран е така, че да не заема твърде много място.

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE е оборудвана с инверторен мотор, който предлага най-високо енергийната ефективност, минимален шум и отлична устойчивост. Мотора е сертифициран да работи в продължение на 20 години, подкрепено с гаранция от производителя от 10 години.

Този сертификат се присъжда от Асоциацията за електрически технологии, електроника и информация в Германия (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Освен това тази технология гарантира ултра-тиха работа от 54 dB при пране до 74 dB при центрофуга, достигайки до най-високите стандарти за енергийна ефективност. Максимален капацитет на натоварване на този модел е 8 кг и 1400 оборота в минута.

Уредът е е оборудван с две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума:

  • специалният дизайн на страничните стени на пералната машина значително намаляват нивата на шум и вибрации по време на прането.
  • електронно балансиране – разпределя равномерно прането вътре в барабана намалява шум и вибрации.

Барабана е направен от полипропилен и топлоустойчив материал от неръждаема стомана с капацитет 58 литра, с диаметър 33 см на отвора. Отварянето на люка се извършва на 135 градуса.

Управление

Модела разполага с технология промяна на скоростта на центрофугата, при която може да изберете броя на оборотите в зависимост от вида на програмата и вида на дрехите, като избирате от минимум 400 до максимум 1400 оборота в минута.

Samsung WW80K44305W/LE

Контролния панел се намира в горната част, като дисплея за управление е широк, със синя подсветка и плоски бутони (Touch Control), като реагира на най-малките докосване и разполага със следните функции:

  • незабавен старт;
  • настройка на температурата за изпиране;
  • оставащото време (дисплей);
  • центрофуга;
  • светещ индикатор за заключване;
  • Smart Check (Интелигентна проверка).

Около бутона за избор на програми има разбираеми икони за всеки тип програма, като с него лесно можете да зададете желаната от вас програма.

Основни функции

Функцията Ad Wash ви позволява да добавяте пране по всяко време, дори след като цикълът на изпиране е започнал. Можете да добавите и дрехи, изпрани на ръка, само за да минат през центроуфата.

В този модел можем да премахваме или добавяме пране по време на всяка програма за пране. Но това може да стане до 10 минути след началото на програмата, с изключение на програма за памук.

Child safe програма за заключване позволява на пералнята да се заключи, за да се предотврати случайно спиране или промяна на програмата от деца.

Благодарение на технологията Stay Clean секцията винаги остава чиста, без остатъци от перилни препарати поради специалното самопочистване.

Samsung WW80K44305W/LE е оборудван с автоматичен контрол и смарт функция за проверка при проблеми. Просто свържете  пералнята към Wi-Fi мрежата, след това може да чрез диагноза на уреда да откриете и лесно да отстраните възникнала неизправност с помощта на специално създадено приложение от вашият смартфон.

Отложеният старт ви позволява да настроите удобния за вас час за включване на прането. Старта може да се отложи до 24 часа.

Чрез технологията Eco Drum Clean може да се поддържа чиста перална машина без използване на силни химикали. Не сте сигурни кога да почиствате барабана? Алармата се задейства след 40 пранета, за да ви напомни.

Този модел е технологично оборудван с контрол на работните температури и защита от прегряване.

В края на всяка програмата сигнал ни предупреждава за края на цикъла на пране.

Програми 

Можете да избирате между 14 предварително зададени програми за по-ефективно изпиране: синтетичен, памук, вълна, ръчно пране, бързо измиване и т.н.

Бързо изпиране за 15 минути

Специална програма за изпиране на леко замърсени дрехи бързо и ефективно.

Ръчно пране

програмата е посветена да изпира вълна и деликатно пране, за които се препоръчва ръчно пране.

Спортни дрехи

Ако сте спортист, пералнята е оборудван със специална спортна програми, предназначени за спортно облекло и спортни обувки.

Спалното бельо

Пригодена за най-ефективното изпиране на спално ви бельо. Опциите на програмата за памук имат пет температури: 20 ° С, 30 ° С, Еко 40 ° С, Еко 60 ° С, 95 ° С.

Програма за пране и пред пране памук и памучен текстил и бельо

Това включва пране на: бельо, покривки, хавлиени кърпи, спално бельо и т.н. до максимален размер от 2,5 кг.

Памучна еко

Програма с 2 опции (40 ° C и 60 ° C) за максимално количество пране до 2,5 кг.

Деликатно

С 2 опции за програмиране – коприна или вълна.

Бебешката програма

Идеална за изпиране на бебешки дрехи, тъй като ги изплаква много добре.

Децата имат много чувствителна кожа и не трябва да задържат детергенти върху дрехите си. Също така за тази цел е цикълът на интензивно изплакване. Това намалява риска за чувствителна кожа (за бебета или алергии и др.), дължащи се на възможни перилни препарати.

Центрофуга

Пералнята е с центрофуга разделена на няколко етапа и барабанни бавни движения предотвратяващи източване на бельо. Този процес предотвратява образуването на гънки и гладенето ще бъде направено в много по-кратко време.

Последната програма “Memo”

Съхранява последната използвана настройка, дори когато пералнята е изключена.

Енергийна ефективност

Тази пералня Samsung най-висок клас на енергийна ефективност A +++  и ниско потребление на ресурси, със средна годишна консумация на енергия 177 kWh.

Средната годишна консумация на вода на този модел е 8100 л / год. Тази консумация е изчислена при 220 стандартни цикъла на пране при програма за памук при 60 ° C и при 40 ° C при пълен и частичен капацитет, както и при изключена консумация на енергия и при работа на празен ход.

Реалното потребление ще зависи от начина ви на използване на пералнята.

Нашето мнение за продукта

Това е отлична пералня машина, предлагаща се на много достъпна цена. Препоръчваме ви я заради оптималният и капацитет и богатите функции и програми. Отделно този модел ще допринесе за намаляване на вашите сметки в дългосрочен план, чрез високата си енергийна ефективност А+++ и е с много ниска консумация на вода за година. Samsung определено са се постарали с този модел и със сигурност ще оправдаят вашите очаквания.