Ревю на пералня Samsung WW80T4540AX/LE


Samsung WW80T4540AX/LE е пералня машина с предно зареждане, специално проектирана за тези, които не искат да правят компромиси по отношение на качеството, ефективността и устойчивостта.

Основни характеристики на пералня Samsung WW80T4540AX/LE

Това е нов модел пералня имаща изключително модерен дизайн в цвят инок, който би подхождал перфектно на всеки стилен дом.

В същото време пералнята интегрира полезни функции и програми за пране, така че да постига максимални резултати при всяко едно пране.

Уредът разполага със стандартни размери за този клас: (В х Д х Ш в см): 85 х 55 х 60  и нетно тегло 67 кг.

Моделът е оборудван с високоефективен инверторен мотор наречен Digital Мotor Inverter. Освен премахването на нежеланите вибрации и шум технологията спомагат и за по-ниското потреблението на енергия.

Благодарение на инвертора моделът постига ултра тиха работа до 53 dB при пране и до 74 dB при центрофугиране. Стойностите отговарят на най-високите стандарти в своя клас.

Капацитетът на зареждане е 8 кг, подходяща за 4-членно семейства, а максималната скорост на центрофугиране от 1400 оборота.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1400 оборота в минута.

Управление

Samsung WW80T4540AX/LE

Контролният панел е разположен в горната част на уреда като е снабден с въртящ се бутон и дигитален контролен панел с тъч управление, чрез което може да регулирате и следите следните функции:

 • оставащото време на зададената от вас програма;
 • да регулирате желаните от вас температура, обороти, изплаквания, центрофуга, степен на сушене и други опции от бутоните поставен под дисплея;
 • да регулирате функцията за отложен старт от 1 до 24 часа.

Отляво на контролния панел има чекмедже с 3 отделения за поставяне на твърди и течни почистващи препарати, както и за омекотител.

Основни функции

С тази пералня добавете това, което сте забравили, дори след началото, ако сте забравили да сложите нещо в пералнята и вече сте натиснали бутона за стартиране.

Иновативната вратичка за добавяне на пране Add Wash™ ви позволява лесно и бързо да добавите допълнителни дрехи или препарат, след като цикълът на пране вече е започнал.

Също така мож лесно да добавите дрехи, изпрани на ръка, които искате да бъдат изплакнати или изсушени с центрофуга

Поддържайте хигиенично чиста вътрешността на пералнята с цикълът за почистване на барабана Drum Clean, който ви осигурява пълно почистване вътрешността на пералнята.

Цикълът Drum Clean отстранява от барабана 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма. Вече няма нужда да използвате силен или скъп препарат, тъй като барбанът се почиства сам чрез комбинация от накисване, пулсиране и въртене с висока скорост. Освен това, пералнята ви уведомява, когато е необходимо почистване.

Уреда разполага с функцията Child Lock, предотвратяваща случайно изключване или промяна на програмата от деца. Това позволява на децата да играят спокойно до пералната машина, без да бъдат под постоянно под наблюдение.

Самопочистващо се чекмедже StayClean Drawer ви спестява перилен препарат и досадната задача да почиствате на ръка чекмеджето за перилни препарати.

Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода.

Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.

 

Виж още ревю на: пералня със сушилня Samsung WD80T4046CX/LE

Програми за изпиране

Можете да избирате между цели 14 програми, сред които:

 • Памук
 • Синтетика
 • Спално бельо
 • Drum Clean
 • 15′ бързо пране
 • Изплакване + отцеждане
 • Hygiene Steam
 • Еко 40-60
 • Цветно
 • Drain/Spin
 • Смесено

Енергийна ефективност

Samsung WW80T4540AX/LE има впечатляваща енергийна ефективност клас А+++ с изключително ниска консумация на енергия за година от само 177 kWh и среден разход на вода за година 8100 литра.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е високопроизводителна пералня, която включва най-съвременни технологии, които съществуват до момента. Моделът е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна. Този пералня ще допринесе за намаляване на вашите сметки в дългосрочен план, чрез високата си енергийна ефективност А+++ и е с много ниска консумация на вода за година. Освен това дизайнът на уреда е отличен, а цена също е много конкурентна затова, което предлага.