Ревю на телевизор Sharp 40UG7252E

Sharp 40UG7252E


Sharp 40UG7252E притежава от всички качества за един телевизор, които могат да ви впечатлят: добър дизайн, изключително добро качество на картината и страхотен звук от harman / kardon® .

Дисплей

Екранът на му е с диагонал 102 см и разполага с 4K Ultra HD резолюция, предаваща му ясни и разширени цветови гами осигуряващи най-доброто забавление, което може да получите някога.

Той използва директно LED осветление с напреднала технология, а панелът му не отстъпва пред конкурентите в класа му.

Дисплеят напълно ще задоволи очакванията ви като ви позволи да се насладите на перфектна картина при гледането на вашите любими филми, спортни предавания или снимки.

За това спомага технологията за оптимизиране на изображението наречена Ace Pro, която анализира и подобрява входящия видео сигнал, за по-точно възпроизвеждане на цветовете, за подобряване на острота и намаляване на шума на изображенията. Резултатът е по-свежа и още по-естествена картина.

Честотата на обновяване на изображението е 400 Hz ефективно изостря движещите се обекти, като създава допълнителни кадри с мощния си процесор и високоскоростния LCD панел, като премахва трептенето, така че изображенията да бъдат изключително гладки.

Звук

Невероятната картина се нуждае от страхотен звук. Затова от Sharp проектират и интегрират звукова система от harman/kardon® за едно истинско кино изживяване.

Двата говорителя са с мощност 10W всеки  (8 ohm), като са напълно достатъчни за едно страхотно изживяване.

Заедно с технологията DTS Tru Surround са предназначени да ви осигурят страхотен звук с много ниско изкривяване, което ще ви позволи да получите едно страхотно изживяване, почти като от кино салоните, без да се нуждаете от допълнителен хардуер.

Основни характеристики

 • 3 бр. цифрови интерфейса HDMI с HDCP v2.0
 • HDMI с ARC – аудио изход – през HDMI2
 • HDMI с MHL – за смартфони – през HDMI3
 • 1 бр. mini scart с адаптер към стандартен Scart
 • Мини компонентен вход с аудио
 • Wlan IEEE 802.11a/b/g/n за Wi-Fi интернет и домашна мрежа (вграден)
 • Жичен Lan 10/100 за интернет и мрежа
 • 2 бр. USB 2.0
 • Оптичен звуков изход
 • Аналогов изход за слушалки
 • CI+ слот за карти
 • Антенен вход
 • Plug and play поддръжка на USB мишка и клавиатура;

Основни функции

След като телевизора бъде свързан към вашата домашна мрежа, чрез Sharp Aquos NET+ Apps store – SMART среда с отворен браузър, може да се забавлявате като гледате любимите ви филми и шоу предавания онлайн, както и с гледане на съдържание от Youtube, Netflix или други стрийминг компании.

Може да свържете безжично вашият компютър или мобилно устройство с Android с телевизора. Това е чудесен начин да се насладите на вашите любими снимки и видеа, заедно с вашето семейството и приятелите.

Чрез 3-те HDMI порта, можете да свържете вашият SAT приемник, игрова конзола, BlueRay плейър или други HDMI устройства.

Двата USB порта ще ви позволят да се насладите на вашата любима музика или филми от всяко USB устройство.

Размери и тегло

VESA стандарт за стойки за окачване на стена (мм): 200 x 300

Нетни размери със стойка (Ш x В x Д в мм) : 920.7 x 576.3 x 199.0

Нетни размери без стойка (Ш x В x Д в мм): 920.7 x 541.6 x 83.5

 Нетно тегло със стойка (кг): 9.2

Нашето мнение за продукта

Towa е отлично предложение за своята цена. Притежава стилен и елегантен дизайн в черен цвят и би паснал добре във всяка спалня или дневна. Смарт функциите му ще ви гарантират едно страхотно забавление, а гледането на филми ще бъде истинска магия. Този телевизор Sharp е страхотен избор за всеки, който търси качество и надеждност, при това на изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →