Ревю на телевизор Sharp LC-55CFG6452E


Sharp LC-55CFG6452E е перфектния избор за вас, ако търсите голям LED Smart телевизор с перфектна картина и звук, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на телевизор Sharp LC-55CFG6452E

Качеството на картината е гарантирано от Full HD резолюцията и честотата от 400 Hz.

Независимо дали ще се възползвате от интегрираните опции и системи на този смарт телевизор, неговото използването  винаги ще бъде лесно и забавно.

Чрез 3-те HDMI порта, можете да свържете вашият SAT приемник, игрова конзола, BlueRay плейър или други HDMI устройства.

USB портовете му ще ви позволяват да се наслаждавате на музика или филми от вашите USB устройства.

Дисплей

Дисплеят на телевизора е с диагонал от 139 см, като използва директно LED осветление с напреднала технология, а тънкият му панел му придава изключително стилен вид и го прави стилен и не отстъпва пред конкурентите в класа му.

Резолюцията на екрана от 1920 x 1080 пиксела е напълно достатъчна за размерът, като напълно ще задоволи очакванията ви и ще ви позволи да се насладите на добра картина при гледането на филми, видео или снимки.

За това спомага технологията за оптимизиране на изображението наречена Ace Pro, която анализира и подобрява входящия видео сигнал, за по-точно възпроизвеждане на цветовете, за подобряване на остротата и намаляване на шума на изображенията. Резултатът е още по-свежа и по-естествена картина.

Честотата на обновяване на изображението  от 400 Hz  ефективно изостря движещите се обекти, като създава допълнителни кадри с мощния си GPU процесор и високоскоростния LCD панел, като премахва трептенето, така че изображенията стават изключително гладки.

Звук

Говорителите са от познатите ни при други Sharp телевизори Harmon / kardon® с мощност 2x8W (8 ohm).

Заедно с технологията DTS Tru Surround са предназначени да ви осигурят страхотен звук с много ниско изкривяване, което ще ви позволи да получите едно страхотно изживяване, без да се нуждаете от допълнителен хардуер.

Връзки

 • 3x HDMI
 • 2x USB 2.0
 • SCART
 • Common interface / CI+
 • Вход за антена (RF)
 • Вход за сателит – Input
 • Mini Component / YPbPr
 • Mini Composite input + Аудио вход
 • Audio out / Headphone Jack
 • Digital optical audio – Output
 • RJ 45 (LAN)
 • PC – вход (D-sub15 pin)
 • PC Audio – вход

Основни функции

След като телевизора бъде свързан към вашата домашна мрежа, чрез Sharp Aquos NET+ Apps store – SMART среда с отворен браузър, може да се забавлявате като гледате любимите ви филми и шоу предавания онлайн, както и с гледане на съдържание от Youtube, Netflix или други стрийминг компании.

Може да свържете безжично вашият компютър или мобилно устройство с Android с телевизора. Това е чудесен начин да се насладите на вашите любими снимки и видеа, заедно с вашето семейството и приятелите.

Чрез 3-те HDMI порта, можете да свържете вашият SAT приемник, игрова конзола, BlueRay плейър или други HDMI устройства.

Двата USB порта ще ви позволят да се насладите на вашата любима музика или филми от всяко USB устройство.

Тегло и размери

VESA стандарт за стойки за окачване на стена: (мм): 600 x 300

Нетни размери със стойка (Ш x В x Д в мм): 1237,5 x 768,2 x 229,5

Нетни размери без стойка (Ш x В x Д в мм): 1237,5 x 726,3 x 68,6

Нетно тегло със стойка (кг): 14.2

Нашето мнение за продукта

Това е много добро предложение за своята цена. Със своят тънък и стилен дизайн, награден от световното жури Red Dot, би бил страхотно бижу за всеки дом. Смарт функциите му ще ви гарантират едно страхотно забавление, а гледането на филми ще бъде истинска магия.