Ревю на двукрилен хладилник Sharp SJFP810VST


Sharp SJFP810VST е идеалният избор за вас, ако търсите луксозен двукрилен хладилник с огромен обем и страхотен дизайн, при това отлична цена. 

Основни характеристики на Sharp SJFP810VST

Хладилникът е супер луксозен и разполага с четири симетрични разположени врати и общ обем от 605 литра.

Sharp SJFP810VST е оборудван с най-съвременни технологии и е идеален за големи семейства с различни хранителни предпочитания.

Освен това той има страхотен дизайн с врати от стомана в цвят инокс.

Моделът е оборудван е с всевъзможни екстри сред които: високо издръжливи стъклени рафтове, тъч управление с голям екран, plasmacluster генератор -премахващ всякакви миризми и бактерии, пълна No Frost система, както и овлажняваща система за хладилната част.

Освен това компресора на хладилника е с марка Embraco, което затвърждава това, че това е един от най-добрите двукрилни хладилници на пазара.

Управление

Той е оборудван е с голям LCD дисплей със сензорен контрол,  чрез който може да контролирате следните функции:

  • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Режим ECO – хладилникът работи на най-ниска консумация на енергия;
  • Child Lock – за заключване на контролния панел на хладилника;
  • Регулиране на функцията Plasmacluster.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Функции на хладилника

Sharp SJFP810VST

Хладилника разполага с полезен обем от 394 литра като е оборудван с три рафта за съхранение на продукти, които са изработени от закалено стъкло.

Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети. 

В долната част на отделението на хладилника са разположени 4 самостоятелни чекмеджета наречени , които са предназначени за съхранение на плодове, зеленчуци, месо и риба, поддържащи ги свежи за максимално дълг период от време.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с седем фиксирани подразделения специализирани за:

  • три от рафтовете са за съхранение на средно големи и големи буркани;
  • два от рафтовете са подходящи за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • долните два рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

LED осветление с 48 светодиода равномерно разпределят светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризерът е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 211 литра и включва шест чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Уреда разполага с ледогенератор за производство на лед, който разполага със собствен съд за вода. Освен това имате възможност да настройвате големината на бучките за лед, които след образуване се събират в специално отделение.

Капацитет на замразяване на фризера е 9.5 килограма за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално покритие, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Моделът с отлична степен на изолация има автономия от 17 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN-T – проектиран е да работи икономично в диапазона между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този модел е много добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 487 kWh.

Това се дължи и на високо ефективния компресор на Embrac , който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска в това число шума на уреда достига само до 37 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш x Д ) cm 183 x 89.2 x 77.1 и тегло 107 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-добрите предложенията на пазара сред двукрилните хладилници. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн в иноксов цвят. Той би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.