Ревю на пералня Slim Candy RapidO RO41276DWHC6/1-S

Candy RapidO RO41276DWHC6/1-S


Candy RapidO RO41276DWHC6/1-S е идеалният избор за вас, ако търсите икономична и модерна Slim пералня, която е оборудван с най-новите функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Candy RapidO RO41276DWHC6/1-S

Насладете се на комфорта, благодарение на по-големия люк на тази пералня Candy RapidO. Той е позициониран по-високо и е с по-голям радиус на отваряне, който ви позволява да зареждате и изкарвате дрехите ви много по-лесно от стандартните перални.

Уредът има стандартни размери: 85 см височина, 60 см ширина и 45 см дълбочина. Това прави уреда лесен за позициониране дори и в малки помещения.

Тази пералня Candy е с инверторен мотор и е изработена от висококачествени части, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Уредът е пригоден да осигурява ултра тиха работа чрез своя инверторен мотор с шум до 51 dB при пране и до 74 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният ѝ капацитет е 7 кг, а максималната ѝ скорост на въртене от 1200 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Модела позволява да променяте скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

А иновативния инверторен мотор Speed ​​Drive Motor увеличава до 50% ефективността на почистване в сравнение с конвенционалните двигатели.

Управление

Candy RapidO RO41276DWHC6/1-SКонтролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван със LCD дисплей с електронно управление чрез тъч бутони с възможност за регулиране на следните функции:

  • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
  • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
  • Информация и контрол на фазите на изпиране;
  • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
  • Избор на контрол на температурата;
  • Допълнителни функции;

Основни функции

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна.

Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Електронна система за контрол на баланса разпределя равномерно прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на притискане, за по-тиха работа. Използвайте пералнята Candy по всяко време на деня ефективно и с минимален шум!

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период от 24 часа. По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Този уред е оборудван със Smart Touch технология, която ви позволява да взаимодействате чрез специално създадена апликация. Това може да стане от почти всеки смартфон с операционна система Android и  iOS, след като свържете пералнята към вашата домашна Wi-Fi мрежа.

Основните функции, с които приложението може да ви бъде полезно са:

  • Наръчник, който ви помага  да изберете идеалната за вас програма само с три лесни стъпки чрез избирането на  типа дрехи, тъкани, цвят и желано ниво на сушене.
  • Нови програми за сушене, които може да изтеглите и стартирате чрез него.
  • Smart Check-up функция за засичане на неизправности и ръководство за бързото им отстраняване.
  • Статистика – съвети за по-ефективно използване на уреда на база вашата употреба.

Допълнителни функции

Освен това приложението ви помага да разберете кой цикъл е най-подходящ за количеството, вида и цвета на вашето пране. Благодарение на изключителната функция Snap & Wash на Candy Rapido, можете да направите снимка на дрехите си, за да оставите приложението да избере най-добрата моментална програма. В допълнение, то автоматично настройва правилната температура и скорост на въртене.

След като свържете пералнята си с домашния ви Wi-Fi и си изтеглите приложението на Candy, може да контролирате състоянието на прането си по всяко време, дори и извън дома, благодарение на дистанционно и гласово управление.

Може да управлявате пералнята си с гласов контрол от всяко място чрез вашия смартфон или чрез вашия асистенти Google Home или Amazon Alexa.

Може да избирате измежду 9 бързи и моментални програми. Те ви дават най-добри резултати за по-малко от 1 час (14 ‘, 29’, 30 ‘, 39’, 44 ‘, 59’).

Програми за изпиране

Пералнята разполага с 16 предварително зададени програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

Енергийна ефективност

Това е пералня е с най-висока енергийна ефективност клас A+++ със средната годишна консумация на енергия е 123 kWh.

Нашето мнение за продукта

Определено това е много добър избор, ако търсите модерна Slim пералня с оптимален капацитет от 7 кг, която може да контролирате директно от вашия смартфон. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от пералня с богати функции и програми с много висока енергийна ефективност, при това на отлична цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →