Ревю на телевизор Smart Tech 43F30UC2


Smart Tech 43F30UC2 е перфектния избор за вас, ако търсите смарт телевизор с голям 43” екран със страхотна картина и звук, при това на супер изгодна цена.

Дисплей

Smart Tech разполага със супер 4K резолюция с много детайли и широк динамичен обхват генерираща висококачествени изображения с естествени цветове.

В допълнение, мощният хардуер и бързата скорост на реакция позволяват перфектната работа на най-мощните приложения, както и игри, които използват голяма част от системата.

Smart Tech 43F30UC2

Звук

Този телевизор Smart Tech се справя страхотно със звука – той разполага с два говорителя с по 8 W мощност всеки.

Говорителите му  осигуряват качествен звук с много ниско изкривяване за едно истинско кино изживяване.

Връзки

Моделът разполага с богата гама връзки за свързване на вашите външни устройства към него. Основно има 3 HDMI порта, 2 USB порт и няколко видео порта.

С HDMI портовете може бързо и лесно да възпроизвеждате съдържание от компютър, лаптоп или игрална конзола.

Може да използвате и USB порта, за да възпроизвеждате изображения, музика, филми и всякакъв вид мултимедийно съдържание от външен твърд диск, телефон, таблет или друг източник.

Може да разчитате още на следните видове портове:

  • 1 x Jack 3.5 mm
  • 3 x HDMI
  • 1 x S/PDIF
  • 1 x Вход за данни
  • CI+ slot
  • 2 x USB
  • 1 x RF

Основни функции

Моделът разполага инсталирана операционна система Android, която ще ви позволи почти всичко, което правите на вашият смартфон или таблет.

Този телевизор Smart Tech има улеснено меню, което ви дава достъп до всички желани от вас настройки, чрез интуитивното му дистанционно.

Телевизорът има улеснено меню, което ви дава достъп до всички желани настройки.

Може лесно да задавате реда на програмите и да направите желаните от вас настройки.

Това е смарт телевизор, който може да свържете към интернет и чрез който да разглеждате онлайн съдържание чрез интуитивният интерфейс, който дава лесен достъп до приложенията в Netflix и YouTube.

Връзката може да се осъществи чрез вграденият интегриран безжичен модул или LAN порт.

Операционната система е Android 9.0 и е много интуитивна, като чрез нея може да теглите полезни приложения или да гледате съдържание от най-големите компании за стрийминг като Netflix, YouTube или HBO GO.

С операционна система Android TV любимото ви съдържание винаги ще е достъпно. Така че независимо дали търсите ново предаване, което да гледате, или просто търсите с какво да се разсеете – от Netflix до YouTube до множество игри или приложения, които със сигурност ще заобичате.

Запознайте се с вашия Google Assistant! Задайте му въпроси. Кажете му какво да свърши. Той винаги ще бъде готов да помогне с над 1 милион действия.

Колкото повече го използвате, толкова повече той учи и ще ви помага. Незабавно дали търсите да намерите предпочитани приложения или търсите полезно съдържанието.

Android TV сега се предлага с вашия вграден Google Assistant. Просто натиснете бутона на микрофона, за да намерите бързо най-новия блокбастър, проверете резултата от изминалия мач или заглушете светлините – и всичко това, без да оставяте това, което гледате.

Попитайте каквото и да е! Попитайте своя асистент за времето утре, намерете следващите игри на предпочитания от вас футболен отбор и други.

Освен това може да контролирате и други домашни устройства. Сега можете да приглушите осветлението или да контролирате други умни домашни устройства с гласа ви и всичко това, без да оставяте това, което гледате.

Но все пак Google Assistant не е наличен на определени езици и държави. Google Assistant изисква връзка с интернет. Наличността и ефективността на определени функции и услуги са зависими от услугата, устройството и мрежата и може да не са налични във всички области.

Развлеченията са адаптирани към всяка нужда, но и такива, които се грижат за защита на малките.

Опциите за защита на децата ви позволяват да ограничите съдържанието, достъпно за децата, когато използвате телевизора Smart Tech.

Размери и тегло

Съвместимост VESA: 200 x 200

Размери (Ш x В x Д) без стойка в мм: 965 x 613 x 207

Тегло със стойка в кг: 7.5

Нашето мнение за продукта

Този модел съчетава качеството и функциите на премиум марките телевизори на пазара, но в същото време се предлага на една изключително изгодна цена. Това е идеалният избор за хора, които търсят голям Smart телевизор с 4K резолюция, много функции и страхотен дизайн на изгодна цена. Нашето мнение на 100% е, че разглеждания модел си заслужава парите.