Ревю на телевизор Smart Tech 6566UDSA61


Smart Tech 6566UDSA61 е перфектния избор за вас, ако търсите смарт телевизор с голям 65” екран със страхотна картина и звук, при това на супер изгодна цена.

Дисплей

Smart Tech разполага със супер 4K резолюция с много детайли и широк динамичен обхват генерираща висококачествени изображения с естествени цветове. В допълнение, мощният хардуер и бързата скорост на реакция позволяват перфектната работа на най-мощните приложения, както и игри, които използват голяма част от системата.

Телевизор Smart Android LED Smart Tech, 65" (165 см), 6566UDSA61, 4K Ultra HD

Звук

Този телевизор Smart Tech се справя страхотно със звука – той разполага с два говорителя с по 8 W мощност всеки.

Говорителите му  осигуряват качествен звук с много ниско изкривяване за едно истинско кино изживяване.

Връзки

Моделът разполага с богата гама връзки за свързване на вашите външни устройства към него. Основно има 3 HDMI порта, 2 USB порт и няколко видео порта.

С HDMI портовете може бързо и лесно да възпроизвеждате съдържание от компютър, лаптоп или игрална конзола.

Може да използвате и USB порта, за да възпроизвеждате изображения, музика, филми и всякакъв вид мултимедийно съдържание от външен твърд диск, телефон, таблет или друг източник.

Основни функции

Моделът разполага инсталирана операционна система Android TV 7.1, която ще ви позволи почти всичко, което правите на вашият Android смартфон или таблет.

Може да откриете хиляди от приложенията в Google Play Store и да се забавлявате.

Телевизорът има улеснено меню, което ви дава достъп до всички желани настройки.

Може лесно да задавате реда на програмите и да направите желаните от вас настройки. Дистанционното е много лесно за използване и осигурява интуитивен контрол.

Това е смарт телевизор, който може да свържете към интернет и чрез който да разглеждате онлайн съдържание чрез интуитивният интерфейс, който дава лесен достъп до приложенията в Google Play.

Връзката може да се осъществи чрез интегриран безжичен модул или LAN порт.

Размери и тегло

Съвместимост VESA: 200 x 200

Размери (Ш x В x Д) със стойка в мм: 1460 x 840 x 82

Тегло (кг): 22

Нашето мнение за продукта

Този модел съчетава качеството и функциите на премиум марките телевизори на пазара, но в същото време се предлага на една изключително изгодна цена. Това е идеалният избор за хора, които търсят голям Smart телевизор с 4K резолюция, много функции и страхотен дизайн на изгодна цена. Нашето мнение на 100% е, че разглеждания модел си заслужава парите.