Ревю на телевизор Smart Tech LE-43D11


Smart Tech LE-43D11 е идеалният избор за вас, ако търсите бюджетен телевизор за вашата дневна или спалня, който е с добра картина и звук, при това много изгодна цена.

Основни характеристики на телевизор Smart Tech LE-43D11

Телевизорът има стилен външен вид с който би се вписвал във всяка стая, а тънките му рамки го карат да изглежда по-голям от колкото е.

Този телевизор Smart Tech е със учудващо ярки и наситени цветове. Независимо дали искате да гледате играта на любимия ви отбор, да гледате прекрасната природа от образователни предавания или да гледате любимите ви сериали този модел може би е идеалният избор за вас.

Вграденият USB Media Player ви позволява  лесно гледане на видео и фото съдържание, както и слушане на музика от USB флаш памет или твърд диск чрез вградения порт на телевизора.

Телевизор LED Smart Tech, 43" (109 см), LE-43D11, Full HD

Дисплей

Дисплеят на телевизора е с диагонал 43″ (109 см), като използва директно LED осветление с напреднала технология.

Full HD резолюцията на екрана от 1920 x 1080 пиксела е напълно достатъчна за размерите му, като напълно ще задоволи очакванията ви и ще ви позволи да се насладите на добра картина при гледането на филми, видео или снимки.

Поради краткото време за реакция, изображенията ще бъдат последвани с курсив, доближавайки ви до реалността на движенията в природата. Използвайки модерна технология ъгълът на видимост е увеличен до 178 градуса, така че можете да виждате ясно от почти всяка позиция.

Звук

Говорителите на този Smart Tech с мощност 2 x 10 W (8 ohm), като предлагат много добро качество за тази цена.

Връзки

  • Връзки: 1 х Коаксиален
  • PC вход (D-sub 15-пинов): х 1
  • Вход USB: х 1
  • Входове компонент: х 1
  • Вход Scart (RGB): х 1
  • HDMI портове: х 3
  • Слот за CI+ карта: х 1
  • Мини жак за слушалки х 1

Основни функции

Чрез 3-те HDMI порта, можете да свържете вашият SAT приемник, игрова конзола, BlueRay плейър или други HDMI устройства.

USB портът ще ви позволи да се насладите на вашата любима музика или филми от всяко ваше USB устройство.

По същество моделът няма смарт функции, но ако си закупите отделно смарт тв бокс,  може да получите пълната функционалност на смарт телевизорите.

Чрез него може да се свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание от телевизора.

Нашето мнение за продукта

Това е страхотно решение за всеки, който търси телевизор с добра картина и звук. Вярваме, че ще останете доволни от завидните му качества и надеждност. Това е страхотен избор за всеки, който търси телевизор с добро съотношение между цена и качество, не отстъпващ по нищо на предложенията от по-скъпите марки.