Ревю на климатик Star-Light ACM-12FOW


Star-Light ACM-12FOW е идеалният избор за вас, ако търсите изгоден инверторен климатик с капацитет 12000 BTU, енергиен клас A++ и скрит дисплей.

Основни характеристики на климатик Star-Light ACM-12FOW

Този климатик Star-Light може да се използва както за охлаждане през топлите дни, така и за отопление през студените месеци. Капацитетът му е подходящ за помещение до 23 квадрата.

Инверторната технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Капацитетът му на охлаждане е 12000 BTU, а на затопляне 13000 BTU.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+.

Номинална консумация при охлаждане е 1580 W, а тази при отопление е 1510 W.

Стойността SCOP (Seasonal Coefficient of Perfomance) е 4, това е показател, които измерва сезонната енергийната ефективност при режим на отопление. В същото време SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е 6.1, това е в режим на охлаждане като тези данни измерват годишна консумация на енергия и ефективност при ежедневното използване на уреда.

Star-Light ACM-12FOW

Основни функции

Моделът разполага със следните функции:

  • Управление на климатика през Wi-Fi контрол – свързвате вашият телефон към специално разработеното мобилно приложение и може да спирате, пускате или контролирате температурата в помещението от всяка точка, където се намирате;
  • Таймер, който ви дава възможност да настройте режима на работа във времевия интервал на вашите нужди.
  • Функция Follow Me автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното, чрез вграден температурен сензор.
  • Автоматично рестартиране – вече не е нужно да се притеснявате при спиране на тока. При възстановяване на елктрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира с предишните настройки.
  • Нощен режим– има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.
  • Функция за изсушаване – тази функция е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайна температура, отстранявайки 2.5 литра влага за час.

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта на компресора той успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вариации и излишен шум.

Енергийната ефективност при охлаждане е много добра A++, а при затопляне е A+. Нивото на шум е между 21 до 41 dB според натовареността му, а шумът на външното устройство е 65 dB.

Нашето мнение за продукта

Моделът ACM-12FOW е изключително разумно предложение за вас, ако търсите качествен климатик на изгодна цена. Модела се отличава предимно с високата си енергийна ефективност, ниското ниво на шум и страхотна цена.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на климатик Star-Light ACM-09FOW