Ревю на климатик Star-Light ACM-18BIN


Star-Light ACM-18BIN е високо ефективен инверторен климатик, който е способен да осигуи най-високо ниво на комфорт във всяко едно средно-голямо помещение, при това с минимален ресурс.

Основни характеристики на климатик Star-Light ACM-18BIN

От естетическа гледна точка този климатик Star-Light изглежда доста добре, като разполага със стилен външен вид с гланцирано бяло покритие и скрит дисплей.

Този модел може да се използва както за охлаждане през летните жеги, така и за отопление през студените месеци. Капацитетът му е подходящ за помещение до 35 квадрата.

Инверторната технология намалява потреблението на енергия на климатика с най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Капацитетът на охлаждане му е 18000 BTU, а този на затопляне е 19000 BTU.

Star-Light ACM-18BIN

Основни функции

Модела разполага със следните функции:

  • Таймер
  • Автоматичен рестарт
  • Нощен режим– има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.
  • Функция за изсушаване – тази функция е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайна температура, отстранявайки 2.5 литра влага за час.
  • Самодиагностика – позволява да свържете смартфона си с цел да може да конфигурирате, инсталирате, отстранявате неизправности и да проследявате друга полезна информация
  • Функция турбо – Това е най-добрият начин за бързо охлаждане при нужда. Тази функция настройва вентилацията на устройството да работи с висока скорост и да охлажда помещението много по-бързо, отколкото други настройки.

Енергийна ефективност и шум

Моделът разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

Енергийната ефективност при охлаждане е много добра A++, а при затопляне е A+.

Сезонното годишно потребление на енергия при охлаждането е 385 kWh , а това при затопляне е 1400 kWh.

Нивото на шум на вътрешното устройство достига максимум до 43 dB според натовареността му, а шумът на външното устройство достига до 57 dB.

Нашето мнение за продукта

Този климатик Star-Light е изключително разумно предложение, ако търсите качествен климатик на изгодна цена. Той се отличава с високата си енергийна ефективност, сравнително ниското ниво на шум и изключително достъпната си цена.