Ревю на климатик Star-Light ACM-24FORS

Star-Light ACM-24FORS


Star-Light ACM-24FORS е идеалният избор за вас, ако търсите високо ефективен инверторен климатик с капацитет 24000 BTU, енергиен клас A++ и скрит дисплей, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на климатик Star-Light ACM-24FORS

Този климатик Star-Light може да се използва както за охлаждане през жегите, така и за отопление през студените месеци. Устройството е предназначено да работи в помещения до 47 квадрата.

Инверторната технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Капацитетът му на охлаждане е 24000 BTU, а на затопляне 25000 BTU.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+.

Енергийната ефективност на климатичната система е впечатляваща, с номинална консумация от 3030 W при охлаждане и 3140 W при затопляне.

Стойността SCOP (Seasonal Coefficient of Perfomance) е 4, това е показател, които измерва сезонната енергийната ефективност при режим на отопление. В същото време SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) е 6.1, това е в режим на охлаждане като тези данни измерват годишна консумация на енергия и ефективност при ежедневното използване на уреда.

Star-Light ACM-24FORS

Основни функции

Модела разполага със следните функции:

  • Таймер
  • Автоматичен рестарт
  • Нощен режим– има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.
  • Функция за изсушаване – тази функция е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт. Функцията може да работи независимо от промяната на стайна температура, отстранявайки 2.5 литра влага за час.
  • Самодиагностика – позволява да свържете смартфона си с цел да може да конфигурирате, инсталирате, отстранявате неизправности и да проследявате друга полезна информация
  • Функция турбо – Това е най-добрият начин за бързо охлаждане при нужда. Тази функция настройва вентилацията на устройството да работи с висока скорост и да охлажда помещението много по-бързо, отколкото други настройки.

Прочети още за:    Star-Light ACM-09FORS   |   Star-Light ACM-12FORS   |   Star-Light ACM-18FORS

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток той се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта на компресора той успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вариации и излишен шум.

Енергийната ефективност при охлаждане е много добра A++, а при затопляне е A+. Нивото на шум е до 45 dB според натовареността му, а шумът на външното устройство е 65 dB.

Нашето мнение за продукта

Този климатик Star-Light е изключително разумно предложение, ако търсите качествен климатик на изгодна цена. Модела се отличава предимно с високата си енергийна ефективност, ниското ниво на шум и страхотна цена.

Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →