Ревю на мобилен климатик Star-Light ACMP-09AH


Star-Light ACMP-09AH е идеалния избор за вас, ако търсите мобилен климатик с отлично съотношение между цена и качество. Той е с капацитет 9000 BTU, клас A, с дистанционно управление и функция таймер.

Основни характеристики на мобилен Star-Light ACMP-09AH

Това е мобилен климатик на достатъчно достъпна цена с добра производителност, която може да осигури прилично ниво на комфорт във всяка стая от 12 до 18 квадратни метра.

Модела предлага някои интересни функции и в допълнение има добър външен вид, който би паснал добре във всяка стая в която бъде монтиран.

Моделът е с капацитет 9000 BTU, като производителят препоръчва да се използва за помещения от 12 до 18 кв.м със стандартна височина до 2.7 м.

Филтриращата система е с висока плътност и е способна да пречисти почти напълно въздуха в помещението. Освен това филтърът има още един плюс – това да се мие, така че не е необходима периодичната му подмяна.

Този мобилен климатик включва и функция за отопление, която съществува и в повечето климатици монтиращи се на стена.

Този мобилен климатик включва функции за отопление и за охлаждане, както и вентилация и изсушаване. Ако първите са сезонни, с пряко въздействие върху стайната температура, то другите две могат да се използват през цялата година, с цел ефективното преборване с плесен и мухал и освежаването въздуха в помещението.

Star-Light ACMP-12A

Основни функции

Моделът разполага със следните функции:

  • Таймер, който ви дава възможност да настройте режима на работа във времевия интервал на вашите нужди.
  • Автоматично рестартиране – вече не е нужно да се притеснявате при спиране на тока. При възстановяване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира с предишните настройки.
  • Нощен режим– има за цел да ви осигури спокоен сън през нощта с възможно на-ниско ниво на шум и автоматично регулиране на температурата.
  • Функция за изсушаване – тази функция е полезна, когато трябва да водите битка с плесен и мухъл и в горещите летни дни, когато излишната влага създава най-голям дискомфорт.

Енергийна ефективност и шум

Енергийна ефективност при охлаждане е А, а тази при отопление е А+. Номиналната консумация при охлаждане е 1350 W, а тази при отопление 1130 W.

Нивото на шум на вътрешното устройство може да достигне 65 dB, което прави модела леко шумен.

Нашето мнение за продукта

Нашето мнение е, че това е мобилен климатик способен да осигури оптимално ниво на комфорт във всяко средно по големина помещение. Той има предимството, заради своята мобилност и ниска консумация на енергия. Като се има предвид, че комплектът включва и изпускателни маркучи плюс монтажните аксесоари, смятаме, че цената, за която се продава, е достатъчно привлекателна.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на мобилен климатик Star-Light ACMP-12AH