Ревю на вертикална прахосмукачка Star-Light ACTS-606B


Star-Light ACTS-606B е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна вертикална прахосмукачка, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на вертикална прахосмукачка Star-Light ACTS-606B

Тази вертикална прахомсукачка Star-Light работи е специално проектирана да работи там, където конвенционалната прахосмукачка не може да достигне.

Star-Light ACTS-606B ви помага да почистите труднодостъпни повърхности, тесни пространства, тапицерия или защо не, пространството в колата.

Тази прахосмукачка може да покрие всеки сантиметър от вашето жилище – от пода до тавана.

Снабдена с 600 W и смукателна мощност 150 W, прахосмукачката ви помага да почистите недостъпни повърхности до последния килим на килима, като го оставяте идеално чист.

Прахосмукачката е оборудвана с циклоновата система, която има едно съществено предимството да се почиства лесно.

По този начин спестявате времето, прекарано в търсене на торба за еднократна употреба и избягвате влошаването на времето на един от текстилния материал.

В допълнение можете да видите колко прах се събира в машината.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер. Той държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Основни предимства

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • Подходящ за всички видове подови настилки.
  • Лесно свалящ и почистващ се контейнер.
  • Компактни размери с тегло от едва 2.33 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния сменяем филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди).