Прахосмукачка без торба Star-Light ACTY-718R


Star-Light ACTY-718R е идеалният избор за вас, ако търсите компактна прахосмукачка без торба, която притежава отлични качества, като в същото време се предлага на много изгодна цена.

Основни характеристики

Марката Star-Light предлага несравнимо съотношение цена/качество във всяка категория продукти, в която присъства.

Това е компактна и лека (5.3 кг) прахосмукачка. Разполага със специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия, без да изисква честата и скъпа замяна на еквивалентните прахосмукачки с торби.

Този модел може да бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на вашият дом.

Една от основните качества на модела е, че притежава високоефективен въздушен филтър за микро частици (HEPA), който не позволява преминаването и на най-малката частица прах във въздуха, след като бъде засмукана.

Уреда е подходящ най-вече за хора страдащи от алергии. В същото време може да забравите за лошият мирис след използването на уреда, който остава при ползването на повечето прахосмукачи на пазара.

Моделът разполага с обща мощност 700W и 170 W мощност на засмукване, която ще ви е напълно достатъчна, за да да почистите перфектно повърхности като твърд под или килими.

Благодарение на специалната Multy Surface система, въртящият се въздух засмуква прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера.

Контейнера за се отстранява за почистване само с няколко лесни движения, без да е необходимо да докосвате събралата се мръсотия.

Нивото на шума достига до 77 dB, което е добра стойност, като ви дава възможност да го използвате прахосмукачката без проблеми дори през късните часове на деня, без да смущава вашите съседи.

Основни предимства

 • Без необходимост от закупуване на скъпи и трудно достъпни сменяеми торби.
 • Лесно сваляем 1.8-литров контейнер.
 • Миещ се микрофилтър и антибактериаления HEPA филтър.
 • Тази прахосмукачка е подходяща за хора страдащи от алергии.  Висококачественият HEPA филтър е проектиран да улови до 99,9% микроби до 0,3 микрона!
 • HEPA филтъра се намира лесно и струва само 3 лв.
 • Специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
 • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
 • Възможност за почистване на твърди подове и килими само с една приставка.
 • Качествена метална телескопична тръба.
 • Дължина на кабела от 5 метра с радиус на действие 7 метра.
 • Приятен външен вид в червен цвят.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалното бюджетно решение за всяко едно домакинство, което търси качество на добра цена. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн с ниското тегло – за по-лесно ползване, както и с високоефективния HEPA филтър, който е подходящ е за хора страдащи от алергии. Всичко това на една изключително атрактивна цена.