Ревю на прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720R


Чистотата е от съществено значение в дома на всеки от нас и затова, ако искате качествена прахосмукачка с доста добра всмукателна мощност на достъпна цена, ви препоръчваме да изберете прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720R.

Star-Light ACVS-720R

Star-Light ACVS-720R

Прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720R, Multi-cyclonic, 2.0 л, Телескопична тръба, 700 W, Регулируема мощност, HEPA филтър, Червена

Марката Star-Light винаги предлага несравнимо съотношение между цена и качество във всяка категория продукти, в която присъства.

прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720R се водят от този принцип и не правят изключение.

Тази прахосмукачка се отличават със своя ергономичен дизайн и сравнително компактни размери и ниско тегло от 5.93 кг.

Тя е с модерен дизайн и може да избирате да закупите моделът сред две елегантни цветови комбинации черно-червен или сребрист-зелен.

Големите странични колела и многопосочното колело в средата ще осигурят лесно управление на различни видове повърхности, а работният радиус от 8 метра, осигурен от захранващия кабел и телескопичната тръба, ще позволи по-рядка смяна на контактите.

Тази прахосмукачка без торба Star-Light разполагат със специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия вътре, без да се изисква честа и скъпа замяна на торба, като при еквивалентните прахосмукачки.

Периодичното закупуване на текстилни или хартиени торбички е основната причина все повече хора да избират съвременни прахосмукачки без торба. Тези прахосмукачки имат прозрачни контейнери за събиране, които лесно се изпразват, без да се разпръскват или влизат в контакт с прах и прахосмукачка.

Но все пак майте предвид, че поне веднъж в годината ще бъде нужно да подменяте HEPA филтъра, който не скъп за конкретните модели.

Една от основните качества на този модел е, че притежава високоефективен въздушен филтър за частици (HEPA), който не позволява преминаването и на най-малката частица прах във въздуха, след като бъде засмукана. Това прави тези уреди подходящи най-вече за хора страдащи от алергии.

Най-добрите прахосмукачки от този клас имат както ниска консумация на енергия, така и добра ефективност на засмукване както на твърди повърхности, така и на килими или килими.

Този модел притежава впечатляващи клас А за емисии прах и почистване на твърди подове и клас C за почистване на килими.

В същото време може да забравите за лошият мирис след използването на уреда, който остава при ползването на повечето прахосмукачки на пазара.

Този модел разполага с обща мощност 700W и 170 W мощност на засмукване, която ще ви е напълно достатъчна да почисти перфектно на твърд под или килим.

Благодарение на специалната Multy Surface система, въртящият се въздух отделя прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера, които само с няколко лесни движения отстранявате и изчиствате, без да докосвате събралата се мръсотия.

Нивото на шума достига до 75 dB, което е добра стойност, като ви дава възможност да го използвате прахосмукачката без проблеми дори през късните часове на деня, без да смущава вашите съседи.

Тези модели имат компактни размери и ниско тегло като са подходящи за почистване на малки и средни апартаменти.

Основни предимства

 • Без необходимост от закупуване на скъпи и трудно достъпни сменяеми торби.
 • Лесен за сваляне  2-литров контейнер с лесно разглобяващи се части на контейнера за почистване.
 • Благодарение на миещия се микрофилтър и антибактериаления HEPA филтър, то тази прахосмукачка е подходяща за хора страдащи от алергии.
 • Висококачественият HEPA филтър е проектиран да улови до 99,9% микроби до 0,3 микрона!
 • HEPA филтъра се намира лесно и струва около 13 лв.
 • Специално разработена турбина за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
 • Интегрирано управление на прахосмукачката с дръжката на маркуча.
 • Възможност за почистване на твърди подове и килими само с една приставка.
 • Качествена метална телескопична тръба.
 • Дължина на кабела от 5 метра с радиус на действие 8 метра.
 • Футуристичен дизайн в червен цвят.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално бюджетно решение за прахосмукачка без торба за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн и лесно ползване, високоефективния HEPA филтър с клас А на емисии прах, подходящ за хора страдащи от алергии. Всичко това на една изключително изгодна цена с безплатна доставка.

Star-Light ACVS-720R

Star-Light ACVS-720R

Прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720R, Multi-cyclonic, 2.0 л, Телескопична тръба, 700 W, Регулируема мощност, HEPA филтър, Червена

Star-Light ACVS-720S

Star-Light ACVS-720S

Прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720S, Multi-cyclonic, 2 л, Телескопична тръба, 700 W, Променлива мощност, Филтър HEPA, Сребриста/Зелена